Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Alone się skończyło.

On jest poważny ten cień wiatru, żeby babcię terroryzować, poniżać by komuś nadskakiwała, zbira brata nasyłać na siostrę? Cień wiatru to bydle największe, najwieksza patologia w tym kraju. W spokoju nasikać nie można. 

Administrator Dryagan mnie prosił, tłumaczy mi że to nic nie da, ale ja nie będę sobą gdy będę o Twoich przewinieniach milczeć. Jesteś żałosny, miałeś być mentorem i dla jakiegoś chłopca śmierdzącego patologicznego, pochowałeś w sobie mentora relica. Siedzisz jak taka wsza z efektem wypłocha, i dokazujesz bez sensu. 

Nie było Cię 6 lat się nie odzywałeś i Ty myślisz, że będziesz mną sterował. Mnie krytykował, nie widząc, że osoba tak terroryzowana nie jest w stanie siedzieć w spokoju a Ty dobrze wiesz , że ja jestem typem osoby spokojnej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w świecie relica wybaczyć takie gówno? Muszę zostawić chociaż jednego twórcę poza bratem Nelyssy, a każdy z nich się nie nadaje już. 

Szczur, Acer czy cień wiatru? 

Muszę dokonać najcięższego wyboru pomiędzy trójką najgorszych terrorystów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Acerowi jestem d z i k ą Arelic, miałam piękny świat relica i Alone do momentu pojawienia się Szczura, który odebrał mi moje zwierzątko. Był jednak przez 3 lata przy mnie 24 godziny na dobę, terroryzował mnie i wznosił. Cień wiatru był podobno, ale się nie odzywał, odezwał się po 6 latach, a wszystko się zaczęło od Niego od mojej miłości do Niego jako mentora relica. 

Acer stał się terrorystą, Szczur złagodniał, cień wiatru jest osobą, której zamiary najtrudniej zrozumieć a ma duszę taką samą jak moja.. 

5 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Potrafisz poprawić humor. Udał ci się ten tekst 🙂

Cieszę się, że Cię rozbawiłam @mała_mi123 ; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi