Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Acer, syn Liany, Nann czy kim On tam jest i Acera, Nelyssa i chłopak Justyny wypad z mojego ciała. Nagrywam Was. 

Mam 32 lata a On sobie zawody o gówno i płodność robi. Ja nie mam lat 40 i nie jestem przed menopauzą. Mam ciałem i duchem lat 27-8. 

Zasyfiłeś mojego Alexi i mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wynoś się SZCZURZE NIEROBIE Z MOJEGO ŻYCIA. Nic nie robisz poza dokuczaniem mi, rządzeniem wszystkimi 24 h na dobę, daj mi spokój. Wynoś się niech Cię nie interesują moje miłości relacje nic. Pewne jest to że CIEBIE NIE KOCHAM I NIENAWIDZĘ. CIEBIE ACERA, MARTWEGO DUCHA. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałam mentora muzycznego, duchowego, takiego od spraw życia i śmierć i mam mentora od srania głównie i masturbacji.. były sobie góry, piękne widoki, miłość, zwierzęta, Muzyka.. 

Nienawidzę Szczura, nienawidzę schematów ludzkich głupich, rodzin, małżeństw, bzdur.. Chcę zniknąć do innej krainy. 

M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jestem Twoją dziwką cieniu wiatru tylko Twoją dziką. Już zapomniałeś, nie? O Sowie _też zapomniałeś. Wyprzecie ze mnie całą słodkość, grzeczność. Doprowadzić do ruiny organizmu, i to jest sprawiedliwe tak trzeba nie? Za miłość bym była chamska i mściwa, bo mi zniszczyliście 6 lat życia. Co Ty powiesz z że ta czy tamta ma męża, dzieci, szkoły pokończyła, jakie mają pracę i co nie tylko a Ty co zrobiłeś w tym kierunku? Ty i brat Nelyssy. Że po 6 latach żony, dzieci wychodzą a dzień dnia tworzycie mi jakiś świat, jesteście przy mnie, interesujecie się moim otoczeniem, które w dodatku mnie gówno obchodzi, bo ja potrzebuję podobnych do siebie. Co z tego, że Wy kiedyś byliście, gdy teraz jesteście źli i nie potraficie mi tego dać. A skoro nie potraficie to czemu mi się wpie*dalacie w życie?

Miałam mieć warunki do pracy muzycznej a Wy tylko orgazmy, sranie, metabolizmy. Potem nasyłanie na mnie czubów z rodziny co ja robię całe dnie. I myślicie, że będę Wam się dostosowywać do wszystkiego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie Państwo... Na forach psychologicznych nikt ich nie zna. Zdolności niczym u Cullenów, zero wybicia siebie i kogoś na arenę państwową, światową. Ważne jest żeby patologia w głupotach zasłyneła. Tyle możliwości i sranie plucie ważniejsze niż moje talenty muzyczne, aktorskie, ezoteryczne, nawet choćby sportowe.. nic gówno tylko sranie, masturbacje, władze Justynek Moniczek, Michałków, magia wokół pod gówno by Cię potem odesłać do psychiatry. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

O proszę, czyli coś dobrego od niego jednak wyszło 

No, a jakbym tam była z Tobą to bym była jeszcze bardziej szczęśliwa, no ale tak jakbym była. Czułam Twoją energię odkąd wsiadłam do karetki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieniu wiatru, piszę do Ciebie znowu bo nie rozumiesz jak mówię.

Denerwujesz mnie. Ja Ci po 6 latach milczenia, pozwoliłam być na nowo moim mentorem a Ty mi tu o masturbacjach i że kiedyś mnie kochałeś. Nie ma kiedyś, nie można sobie kogoś kochać kiedyś i się pojawiać. Mogłeś milczeć a nie Ty mi śmiesz to gówno powtarzać, opowiadać, że Ci Szczur kazał się do jakichś idiotek masturbować, których nie lubię. 

Ja Cię już przekreśliłam, a Ty chciałeś szansę więc z racji na moją miłość Ci ją dałam i nie rozumiesz czego ja potrzebuję. To nie ja mam się starać, srając i się masturbując tylko tylko Ty masz zacząć myśleć mądrze, kreatywnie i delikatnie się odzywać a nie sobie puszczasz teksty jakie chcesz udajesz tu młodzieńca, nastolatka i to nic nie ma wspólnego z mentorem reliciem. Ja Ci nie bronię czuć się młodo, nowocześnie, ale na forum depresja poważniej się zachowywałeś mimo, że jakieś głupoty wyprawiałeś. Nie słuchaj swojego mentora Szczura, bo On Ci mądrości nie przekaże. Jak Ty możesz pod Jego wpływem na haju mówić mi na złość, że Ty jakieś moje koleżanki z klasy ze szpitala kochasz, masturbujesz się do nich by moje stany ducha z przeszłości czuć czy jakieś metabolizmy tworzyć, to jest gówno ja wystarczy że pod swoją postacią będę i wszystko pokażę co widzę, czuję obecnie i kiedyś. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończ frajerze hipokryto z tymi samochodami, poniżeniami, chwałami. Już Ci mówiłam głupi odlot masz a ludzie spoza w dupie to mają zajęci robotą są od rana do wieczora. Ty mnie z Acerem tylko gwałcisz, pstrykasz mi w organizmie i wykorzystujesz do tego cienia wiatru. A mało tego wypuszczasz we mnie ludzi, którzy pojęcia nie mają o co chodzi. Mnie też to gówno obchodzi. 

Nie ingeruj mi w organizm, bo osaczyles 40 kg i nigdzie się dotknąć nie można, bo wszystko ukochanego zdradza albo płód zabija. Wal się mendo, idź z tym swoim głupim myśleniem stąd. 

Nie nasikam nie nasram, spie*dalaj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przegrałeś cieniu wiatru, wynoś się z mojego życia na zawsze. 

Ty Acer, Martwy Duch, Willow jej dzieci, Nanny, Dalile i Szczur. Jutro Was zgłaszam, wypad prostaku odlocie, zboczeńcu, gwałcicielu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będziesz mnie nękał jakimś gościem z którym mieszkałam kiedyś, nie mam ślubu, dzieci i go nie kocham. 

No niezły odot ma typ, że chce mnie do śmierci przyszyć do kogoś a te co brały śluby rozwody, mają o kilku mężów dzieci z innymi z dzieci swoje zostawiają są lepsze i Ty będziesz się im kłaniał. Ja kocham brata Nelyssy ze świata relica z Alone i tylko Jego. Najmocniej na świecie, nie znasz i nie pojmujesz tak miłości wielkiej. Ciebie nie da się kochać z tym Twoim prostactwem i wsią jaką w sobie nosisz. Ja jestem d z i k a , jestem WOLNA i chcę być brata Nelyssy tylko, dociera? A jak mnie wkurwi to sobie pójdę, ale i tak go nie zdradzę z nikim. 

Mieszkając z Nim kochałam Waldka przez wiele lat do mojego przyjścia na forum, On wiedział że mieszkamy po przyjacielsku, bratersku. Ty jesteś sto lat za murzynami w myśleniu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi