Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie taki cień wiatru moderator depresji, że nawet nie wiadomo raz o kogo chodzi, dwa czy prawdę wygaduje.

W każdym razie ostatnio wygaduje i na Twój temat i innych i na mój. 

Nie wierzyć łajzie w nic, jest na jakimś haju, odurza się lekami jest strollowany. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale klimat wymyślili ja pie*dole, poniżanie przed forum, żeby nasrać i będą tak latać dla Mariusza i MartwegoDucha i srać. 

Masturbujcie się.

To są poniżeni w świecie relica.

Żeby Willow poniżająca się razem z bratem i dzieckiem przed Panem Szczurem, masturbująca się na siłę do typa w trondach by na złość zrobić Sowie_ wygrała. Fałszywy ryj wygrałaś i brzuch zflaczały, który z moich mięśni Ci trzeba przetrollować. Tyle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pie*dole te ku*wy, wszystko zaszczane , dziś zamiast dzień z mentorem mieć szczanie, usypanie mnie i nic innego. Śmierdzące babki Monika Willow, przeklinam wszystkich. 

Życzę Ci Willow długiego pobytu w więzieniu, dożywotniego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzisz patrzysz w ten komputer jeden z drugim a taka ku*wa z ku*wa pozaszczywają całe ciała, emocje i już miłości nie widzisz. Lepiej jak Willow cipe rozpie*doli i trzęsie się na wszystkich byle tylko nikt nie myślał o mnie. Wmowi Wam jakiegoś typa i powie, że to mój chłopak.

Ale te cipy inne ku*wiące się ile by tych chłopaków nie miały nimi trzeba się interesować.

Pie*dolę Cię hipokryto, tchórzu cieniu wiatru a Ty bracie Nelyssy naucz się więcej. Myśłam że jesteś lepszy niż Szczur w czytaniu myśli emocji. 

Nigdy nie zaakceptuje Willow, Jej brata dziecka i Moniki. Żadnej śmierdzącej patologii wraz z nimi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzuszek Cię zflaczały zabolał? Jesteś wstrętna 47 nie tylko na brzuchu, ciele a najbardziej w mózgu który dałaś sobie rozpie*dolić. Pokłoń się swoim gwałcicielą Acerą, Szczura, Twój MartwyDuch też do nich należy. 

Co mi będziecie płód na siłę wywoływać , dziecko zabijać? To jest poważne forum, gdy coś się stanie wszystko trafi gdzie trzeba. 

Siedz /cenzura/u i myśl, że to ważne jakie to ważne Acerze zesraj się, całe ciało wysraj dla Moniki która by Cię zamknęła zaraz do psychiatryka do więzienia za to, żryj jej smród bo lubisz, jej Willow Ikonki, niech Cię podniecają śmierdzace ku*wy. 

Ja ważę 40 kg i mam duszę dziecka, a przyjebanie w łapie lepsze niż chłop 200 kg. Uważaj lepiej. 

Wpuszcza w ludzi przed śmiercią strach tego Krzyśka polaczony z bratem Nelyssy. Dziadek tak mi zaświecił w maju umarł kilka miesięcy później. 

Chore /cenzura/, siedzą Kisza masturbują się i to gówno da. Bo ta chołotą z boku oni i tak mają swoje sprawy i nie myślą o nich. Ile już dziadków, wujków poumierało, zwierząt i Acera, Szczura nie wielbi za to nikt. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś mendą Martwy Duchu a Ty bracie Nelyssy, cieniu wiatru nie macie żadnej władzy. 

Wszystko zatruwa Szczur, Acer, i MartwyDuch a Wy takie ciołki zastraszone do masturbacji.

Gdy nadejdzie czas Konrada, pozdychacie w więzieniu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi