Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nie dziecinadą Nann mnie wq*wia od rana to Cthulhu. Lepiej trzymać się z daleka od brata Nelyssy. Jutro nie będzie dobrze jak mnie będziecie denerwować. Mnie gówno obchodzą Wasze powtórzenia. 

Brat Nelyssy jest tylko mój. Bez względu na to co o Nim piszę. 

Nie prowokuj Szczurze i nikogo nie wystawiaj dla atrakcji.

Gówno mnie obchodzą Wasze urojone seksy z Mariuszem z sąsiadami itp. Zajmij się Konradem czy kim tam chcesz i nie zmyślaj razem z dziecinną Willow, Cthulhu bo na nowo Wasz idiotyzm powtarza.. a ja miałam dobre zdanie o Was. 

Nie obchodzi mnie co Wy uważacie. Nie bądźcie hipokrytkami najpierw napie*dolą wartości na forum a potem w życiu nie potrafią tego przestrzegać. 

Nie życzę sobie osób trzecich by mi się wtrącały w sprawy z ukochanym jakby był jakimś dziadem nieporadnym, którego  dziewczyny strollowane na głupie nastolatki, muszą instruować, pocieszać. Niech się nie poniża i Wy razem z Nim. 

Do innych rzeczy brutalnych to On jest bardzo samodzielny nawet na Was. Więc litości nie ma. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jest Twój koniec cieniu wietrze. Młodość nagle poczułeś, kolejnych intryg narobiłeś, grozisz mi śmiercią , jesteś chory, popie*dolony. Cię przebadają dokładnie co ze sobą robiłeś o jakich Ty żonach opowiadasz, dzieciach a pamiętaj że na forum depresja dostałeś zła opinię na koniec.

Tu żona, tu kochanka Willow, masturbacje w księżach, gadki w Marcinach, ta jak wyjde z komendy z sądu to mnie zabija, albo ich ogłupisz. Odleciałeś dziadzie z zastraszaniem. Jesteś cieniem wiatru jakimś tam moderatorem z depresji, tyle. Nikim ważnym. Jesteś kłamcą i terrorystą.

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypie*dalaj łajdaczko 47 z tą swoją córeczką synkiem czy kimkolwiek to jest. Terroru na robiliście co suko myślisz, ze taką jesteś ważna dla społeczności że Cię dziecko uratuje. Jesteś szmatą.

Ty Twój brat i Twoje dzieci.…

Szczur to obrzydła świnia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi