Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Jadę nad jezioro chociaż to, morze przecież za daleko, przecież dzika najlepiej by w lesie siedziała, gdzieś na odludziu, bo nad morzem ludzi za dużo.. No cóż poczekam do urodzin, może na tyle cień będzie łaskawy by mi się nie wtrącać w ten dzień, skoro nic innego dać mi nie potrafi. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymyślił sobie, że ja święta z Panem K..  będę spędzać zamiast mnie na święta do siebie zaprosić. Miałam być jak Roksana i mu kolędy śpiewać. Albo w ogóle gdzieś je ze mną spędzić, madry cień wiatru, jaki On rodzinny, ciepły.. 

Gówno mnie obchodzi każde słowo z Twoimi pierdołami, pod jakie coś zaprogramujesz, bo tylko głupoty wymyślasz. Dziecko zasrałełeś, nie wypuszczasz kału, nakładasz jak najgrubsze stwory by nic nie można było wysrać już dzień kolejny. Wszystko pęka ja już siły nie mam dźwigać ich w sobie. 

Z brata Nelyssy zrobiliście gówno tak samo i On sam z siebie z mordą napuszona by przymuszać do masturbacji dla Niego żeby puchł i gówno z życia miał go łączyć z jakimiś śmiesznymi Beatami czy innymi.

Nie ma prawa głosu nic nie może. Wszystko robi Szczur i cień wiatru, gówno z tego kraju i mojego życia. 

Jutro Was na nowo zgłaszam i się przygotuj Beato. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje widzenie brata Nelyssy i cienia wiatru ściągał i tak Was zastrasza albo podnieca. Oni tak nie wyglądają to są pomieszane trondy dziadków babci Waldka i MartwegoDucha. Każda masturbacja jest dla chwały MartwegoDucha by niszczyć Naturę ludzkość zabijać. Myślicie co chcecie ja to pie*dole. 

A MartwyDuch to ukochany Beaty i wzajemnie.. Czego Ona chcę od brata Nelyssy, nie wiem. Coś się babie przez te trondy też pomieszało. 

Konrad Wam kiedyś mówił, ale go ogłupili, cień wiatru też i nic nie pamięta, Szczur to zapisał, oni że wszystkim myśleli najmądrzej tak samo jak ja a stali się kim stali.. Konrad to już takie zdjęcia mi pokazał, że nawet podobny do siebie nie jest. W każdym razie w Nim jest relic. 

A świata relica, Alone nawet tego gówna w Pograniczu, nie ma bez Acera. Gdyby nie było Acera nie było by nic ciekawego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi