Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jedno wyjaśnię, ja nie byłam dzieckiem, podopieczną titanica, tylko Twoją i Acera , mentora SadFroga choć jest niewiele straszy czy Moona, który przyszedł jak zobaczył, że placze za Tobą. Więc źle zrozumiałeś wszystko. Titanic to był mój dobry kumpel, może i byłam Jego forumową dziewczyną jak i MartwegoDucha, ale Ty miałeś reprezentować mentora relica. Mentor relic to siła najwyższa.

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma tu się Z czego śmiać. Willow to prostacka baba, wścibska, bezczelnie narzucająca się.

Tworzy troll na forum, wielką pani administrator junior jaka to ona poważna ma 4 dorosłych dzieci, męża, a zerwie się za cieniem wiatru czy moim ukochanym by tylko mi na złość robić, dokuczać, wzbudzać zazdrość. Miałam ją tam za swoją turecką mentorke, czułam że mój klimat czuję, na Alone było fajnie nawet, ale nie teraz wychodzi jaka jest. I to wszystko ujawnia przede mną Jej ukochany mentor Szczur a Ona potwierdza i głupio drwi. Bo Szczur  wszystkich pozasttadzał by się Jej kłaniać a poniża Ją przede mną.

Nie wie sama czy brat Nelyssy to Jej kuzyn w końcu, wuj czy kto, pokazuje mi tylko jak to Ona go pragnie jak ją podnieca, wcześniej cień wiatru, mąż Acer i nie wiadomo jeszcze kto. A brat Nelyssy jest mój tylko i ja jestem też bardzo zazdrosna o Niego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi