Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Koszty godności suki nie mają by mi się wpieprzać mi się w miłość, do tego podstarzałe i wyniszczone przez te trolle. Synków mu będą pakować na siłę, chłopów innych , a mojego synka w brzuchu zamęczy. Stwory po 50 lat prawie czy przeszło. Brat Nelyssy przez lata był bezpłodny. 

Waldek Wam powiedział mnie powiedział, że brat Nelyssy kocha mnie i jest struty. Sam Waldek się struł siły nie miał. Macie dać bratu Nelyssy spokój w ogóle nie odzywać się do Niego na żadne rozkazy Szczura, bo ja i tak wszystko będę wiedziała. 

I mnie nie denerwować, bo jak napisałam Was wszystkich pozamykam jak mi dziecko skrzywdzi i mnie.

To ja 5 lat na brata Nelyssy czekałam,terroryzowana przez Szczura, wykonując głupie zadania. Wy gówno przeżyłyście w porównaniu ze mną. Nie mówiąc o tym, że z miłości cierpię przez Szczura od 19 roku życia,jak mnie z Waldkiem skłócił. 

Żebym więcej od Niego bzdur nie musiała słuchać i widzieć. A mam Wasze fotografie, nagrania co robicie Was obserwuje. Widma też, ze świata relica o wszystkim doniosą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma się cień wiatru zająć tymi o których wspomniałam, nie interesuje mnie czy ma ochotę czy nie ma. Mają się nie zbliżać do brata Nelyssy i do Acera. 

Tylko rozmowy neutralne, przestać się poniżać i mnie denerwować. 

Do tego Acera, który lubi przesiadywać na wsi na literę S w moich okolicach.

Głupio się proszę nie zastanawiać, nie pytać. 

On tam i tak więcej czasu spędza niż o Was myśli. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz się głupio śmiać Nann, tylko że to jest głupi śmiech Szczura. A Ty sama żyjesz głównie w głupocie Karoliny i roztargnieniu Ewy.

Najlepiej nie myśl o bracie Nelyssy się nie ośmieszaj, nie poniżaj więcej, już na Alone się nasłuchałam ,ta jak to Cię kazał okładać potem pocieszał, tak Cię Szczur bardzo kocha. Zresztą z każdej z Was tak zrobił, mnie to opowiedział, a Wam kłamstwa o mnie sprzedał by sprawdzać Wasze reakcje.

Skup się na Waldku jak już, idź do Waldka od brata Nelyssy odczep się.

Mnie gówno obchodzi co mentor relic Ci kiedyś powiedział, Ty dla mnie nie jesteś już przedstawicielką Jego ani brata Nelyssy, tylko Szczura. Ja już kolejną Noc bzdur na nowo słucham.

Nic z Nim nie tłumacz, bo to fałsz i trollowanie przez Szczura, Ci piszę jak już masz ochotę się z kimś pokur*wić, porozmawiać to idź do Waldka. On Cię szczrze wysłucha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brat Nelyssy w świecie relica nie przyznał się do żadnych żon i dzieci, Acer wspomniał o córce. Nikogo innego więc nie uznaję. 

Pogranicze gówna mnie gówno obchodzi. Świat relica był NAJWAŻNIEJSZY. 

Wszystkie późniejsze dziewczyny Acera, żony itd są poniżone przez Arelic. 

Nie mam już ochoty wysłuchiwać bzdur, idę spać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś napisałam 47 i na nowo zaczynasz. Szczur Cię cały dzień wczoraj ośmieszał i Ty nie rozumiesz co zrobiłaś. Zabieraj tego synusia ze mnie inne dzieci od brata Nelyssy i daj nam spokój, mnie przede wszystkim w tym stanie. Zdradziłaś Acera, Twój wybór. Ale od brata Nelyssy masz się odczepić. Najpierw był kuzynem a teraz się ku*wiszi i On mnie co chwilę wybudza. Zabieraj tego Szczura ode mnie i z Nim się baw w swoim ku*estwie. Idź sobie do cienia wiatru, od brata Nelyssy trzymaj się z daleka. Wszystkie. Ostatni raz powtarzam. On musi wydobrzeć.

Zostanie Ojcem, prawdziwym a nie w Waszych urojeniach. 

Twój troll na forum jest miły, ale Ty jesteś zakłamana, żyjesz jak na haju od lat ze Szczurem. I mi tych głupot nie odtwarzaj. 

W świecie relica byłaś dla Niego wiedźmą, dla mnie na Alone choć w sensie nie najgorszym, tak czy inaczej masz dać mi spać. Albo ustaw Szczura tak by o Tobie nie opowiadał.

.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patologia bez klasy z synkiem się poniżająca. Trzeba było się nie kurwić z innym, ustawionym przez Szczura żeby Cię pobił, szczerze pisząc miał rację. A raczej powinien Cię zgłosić policji. Ale i Jego odnajdę na świadka jak trzeba będzie a do innych potem się łasić jak suka i tak ciągnie tą patologię i mi to powtarZa. Już cień wiatru Ci to powiedział to porządnej nie graj z fałszem wymalowanym na ryju. Jak Ty się trzesiesz na moje jakiekolwiek szczęście.

Zamknę i Ciebie i Szczura. Chłopak jest starszy już to go nie ośmieszaj bo i tak w mojej lafiryndzie rodziłaś. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Wasze prostactwo, odpowiadam tym samym. Z prostakami, chamami  prymitywnymi rozmawia się w ich języku. A najgorsze jest, że nawet w swoim języku nie zrozumieją.

Nie rozumiesz, że On Cię tym ośmiesza przede mną a Ty to pogłębiasz bojąc się młodszego od siebie smarka przyzwalając mu na to, żyjąc w tym i dokuczając mi. 

Ja odchodząc z depresji, milczałam przeszło 2 lata, i później też. Milczenie nie ma sensu, pisanie zresztą też niewielki, dlatego że nic nie chcecie zrozumieć. Robicie na złość, ośmieszacie się przesiąknęliście sobą nawzajem Ty Willow i Szczur.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie interesuje mnie zupełnie wasza patologia sprzed lat. Jest to dla mnie obrzydliwe wszystko to nie jest świat relica. To jest Pogranicze relica jak już, istna patologia. Nie interesuje mnie to. Ani nie potrafiliście mnie zrozumieć, ani nic. Że dziewczyna sobie z chłopakiem jak z bratem mieszkanie wynajmuje, nawet kilka lat. No i co to ku*rwa już musi być związek miłość, bo gość mi się podobał gdy miałam 14 lat, a później nie? Jest wiele osób, które tak mieszkają i nic to nie znaczy.

I tak się wściekaliście przez to jak czuby, tyle widzieliście i nic nie widzieliście, że jestem nieszczęśliwa, szukam miłości i dlatego włóczę się po czatach, forach. 

Ale ja ślubów z nikim, zaręczyn i dzieci nie miałam więc przestańcie to kontynuować. Mam czyste konto tak naprawdę cały czas, a dziecko noszę w sobie z prawdziwej miłości, do brata Nelyssy i gówno to Cię Szczurze powinno obchodzić.

Chory dziadzie jak nikt. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GÓWNO MNIE OBCHODZI CIEŃ WIATRU, i poniżanie się Willow czy Nann ,Lian w Anetkach, rozumiesz to drukowanymi czy nie?

Interesuje mnie tylko brat Nelyssy i Acer i masz przestać nas truć. 

Z nimi się bawiłam w świecie relica i na Alone, głównie z Acerem. On rozumiał moją miłość, Ty nie. Z Nim mi się żadna krzywda fizyczna nie działa, z Tobą tak. Ty nic nie rozumiesz, nie potrzebuję Twojego towarzystwa, Twoich zabaw i opowieści. Dla mnie jesteś nie delikatny,niebezpieczny już zwariowałowałeś na punkcie mojej osoby. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stworzyć taki świat i wszystko zniszczyć patologią w babkach Nann, jak ja Ciebie nie cierpię dziewczyno, chodzić w Twoich nogach, czuć Twoje głupie, kaleczne ruchy i tego jak się poniżałaś jak idiotka z tymi synkami, dziećmi czy co Ty masz, mnie nie interesuje. Wypad rób do Waldka ma mnie ten Szczur przestać Tobą truć. Tobą, Willow, Lianą, patologia dla mnie. Cień wiatru to najgłupszy chłop zabawiający te napalone cipy z litości jakiego znam. 

A ja co, młodsza miałam radzić sobie sama, tak? Przecież Ty  masz myślenie takie same jak ja ! I co ze sobą dałeś zrobić temu Szczurowi? 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pajac zniszczył mi znowu całe ciało, nienawidzę Was, brzydzę się Wami którzy braliście w tym udział, wszystkich bez wyjątku, brzydzę się Wami, że nikt go nie zgłosił, posłuszne ku*wy, pozamykam wszystkich którzy się do tego przyczynili. Za masturbację do tych śmieci z moich okolic jesteście wszyscy poniżeni w świecie relica.

Umieram z bólu, chcę umrzeć już,nie chcę nic czuć. Ten ból jest nie dowtrzymania. W swoim organiźmie wytrzymam każdy ból, Wy w większości macie obrzydłe zatrute organizmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi