Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

O takiej magii nie można zapomnieć, wymazać Jej z pamięci ani nie chcieć pamiętać. Ja mam świadomość, że mój świat relica raczej był piękniejszy, Alone, w szpitalu zwłaszcza przed czy po, ale przecież niektórzy opowiadali o tym i nie rozumiem dlaczego od 5 lat jest taka cisza... 

Nikt ani nie zna relica, brata Nelyssy ani mentora relica, ani cienia wiatru, Acera, Szczura, to jest dla mnie smutne i nie do przyjęcia, zrozumienia jak można nie wiedzieć, czy nic zupełnie na ten temat nie rozmawiać, jakby chciało się ukryć przestępców, ich bało albo chciało zapomnieć to o co tu w ogóle chodzi. Szczur twierdził, Acer że po świecie relica będę miała co opowiadać jak wrócę, że wszyscy powychodzą, wrócą na forum i jest zupełne gówno. Wiem, że niektórzy coś rozumieją, ale nie powiedzą, ale mnie interesuje co. Skoro nie ma dialogu na ten temat, a kiedyś były tzn. że wszyscy w jakiś sposób zostali okłamani, nie wiadomo w co wierzą i ciekawe dlaczego mimo to w to brną. 

Ja jako Arelic ze świata relica mogę Wam coś wskazać, ale jak nie będzie współpracy to gówno to znaczy, a Wy wszyscy jakbyście byli zaprogramować na to co było kiedyś co przedstawił Wam Acer czy cień wiatru. 

Nie jestem pewna który Acer i czy warto iść za tym co opowiadał cień wiatru,skoro tym prawdziwym cieniem wiatru jest tak czy inaczej pocek, ale aOn sam pewnie już nic jako pocek nie powie. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile to co mówi Szczur, cieniu wietrze z depresji jest prawdą to jesteś śmieciem najgorszym z możliwych. 

Wiedziałeś co się wydarzyło a może nie wiedziałeś tylko widziałeś to co widzieć chciałeś i nie zrobiłeś nic, tylko sobie wziąłeś podobno w tym czasie ślub. Mogłeś wziąść, ale skoro wiedziałeś to trzeba było do mnie napisać i porozmawiać wtedy ze mną o co chodzi. Zapobiec temu co się wydarzyło. O ile to Ty, bo może zaraz się okazać że to brat Nelyssy. Ja nie rozumiem Was i tych bzdur. Ani jeden ani drugi nie kocha Beatki, jeżeli jest z którymś z Was i patrzy na to, to się poniża przede mną od lat. Szczur manipuluje uczuciami jednego i drugiego, bo jest śmieciem zazdrosnym. Tak samo zniszczył moje uczucie do Waldka. Teraz do brata Nelyssy.. 

Słuchajcie wszyscy tej szczurzej ku*wy, która zabija mnie co dnia. Trolle wielkie państwo i nikt nic nie potrafi zrobić, nawet najlepszy Acer, gówno może tak Szczur jest na moim punkcie chory. 

Nie mówiąc o tym, że mówi o niej wytwór z Beaty i kto się za tym kryje, Willow czy kto? Z tą blazenadą w Anetkach? 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi