Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjmowałam leki przepisane przez lekarza, teraz wedle uznania @mientaale w sumie też, trochę mi pomagają na sen bo przez nich w ogóle bym 24 h na dobę nie spała, a tak zasnę jakoś nie wiem nawet kiedy. 

Właściwie te moje leki działają tylko na sennie i uspokajająco, ja jestem spokojna ogólnie, tylko mam ton mocny jak mnie coś denerwuje, czuję to w środku po prostu, muszę sobie wtedy pogadać. Lekarz nie zabronił mi mówić, chociaż On nie do końca rozumie, ale o świecie relica ogólnie czytać lubi, nie bardzo o tym co mi robią, bo widzi, że na to i tak leki nie pomogą, szpital ani nic, to jest sprawa policji. Ale policja, sąd też niewiele może. Szczur nie tylko potrafi programować, ale i też czarować. Chłopak odleciał, studiował czarną magię, ma takie predyspozycje, talenty umysłowe, że nawet w zamknięciu potrafi wyczarować coś w innym miejscu. 

Właściwie te moje leki działają tylko na sennie i uspokajająco, ja jestem spokojna ogólnie, tylko mam ton mocny jak mnie coś denerwuje, czuję to w środku po prostu, muszę sobie wtedy pogadać. Lekarz nie zabronił mi mówić, chociaż On nie do końca rozumie, ale o świecie relica ogólnie czytać lubi, nie bardzo o tym co mi robią, bo widzi, że na to i tak leki nie pomogą, szpital ani nic, to jest sprawa policji. Ale policja, sąd też niewiele może. Szczur nie tylko potrafi programować, ale i też czarować. Chłopak odleciał, studiował czarną magię, ma takie predyspozycje, talenty umysłowe, że nawet w zamknięciu potrafi wyczarować coś w innym miejscu. 

Ja to widziałam co robi i na odległość i na żywo, no ale problem w tym największy, że zatrzymał się w czasie jest dziecinny i nie można się przez to dogadać. Myśli, że jestem czarownic ą i będę się z Nim tak brutalnie bawić, będzie mi dokuczał, bo widzi, że też mi są bliskie paranormalne sprawy i jestem nad ludzko silna. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mnie wku*wia a ja zaraz wku*wię Was. 2 w Nocy i znowu nie mogę przez Niego spać. 

On mi w Nocy moje uczucie musi odtwarzać do brata Nelyssy. Moje uczucie jest niezmienne. Ale co to zmienia, nic? Historii nie wymarze a to nie jest świat relica, w świecie relica opowiadał o czymś zupełnie innym na swój temat. Wpuścił go w Basha i mnie i nimi łaskocze, podnieca po całym ciele, moimi emocjami co do tej postaci aktora i do mojego ukochanego. Za chwilę, się denerwuje, że On mnie kocha i co to za miłość jest, gdy On mnie tak ciągle męczy i z tej "miłości" zamęczy. 

Najgorsze jest od rana do wieczora, nawet w Nocy, że On mi nie daje się cieszyć żadnymi urokami ciąży, w ogóle poleżeć, posiedzieć, pospacerować, czy podczas słuchania Muzyki porozmyslać, nic zupełnie. 

Słuchać tylko Go, tego się nie da wyłączyć, On nie rozmawia gdzieś w eterze tylko potrafi wejść w mój organizm albo siedzieć sobie ze mną w pokoju. Oczywiście mam to na zdjęciach, i nic sobie z tego nie robi. Rozsiadzie się w fotelu i sobie dyskutuje i patrzy. Niczym Edward Cullen w poniżeniu. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle mieć na sumieniu kłamstw, ku*wić się, wmawiać mnie czy innym, że On mnie kocha i dać zabić mojego ukochanego kotka, potem po 4 latach mówić o żonach, dzieciach trzeba być popie*dolnym i wszystkich kisić w tej babie śmierdzącej. 

W nic nie wierzę, oddajcie mi moje ciało, spokój ducha i wypad ode mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co na znaki na inne nazwy mojej osoby sobie z Nim wypisujesz Liano, mogłaś uratować kotka, co nie mogłaś? Jaka Ty biedna, niewinna jesteś tylko wiesz kiedy paluszek trzeba wsadzić jak Pan P. Ci każe. Wszystkie się ośmieszacie w większości a On i tak się do wszystkiego przyznaje i drwi. Zobaczycie na rozprawie co będzie. 

Po tym czego dziś w Nocy się nasluchałam mam Was dość i żałuję, że mi żal takich osób było. 

Ty cieniu poniżaj się nadal, wyszedłeś na frajera, geja nie na Pana z klasą, który musi się dla Niego pomasturbować, za co pytam chłop z takimi wartościami?

Beatka to samo, zamiast napisać o co chodzi, tym bardziej z racji na podobieństwo, mogłaś napisać, tak Cię zastraszył? 

Od zastraszania jest policja. To jest nikt skoro taki kult robił mój od tyłu lat i nie zrobił nic. Niech gnije w Monice, tego mu życzę. A Wy razem. Z Nim skoro Wam tak pasuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Willow Wam nie da się odezwać co, tak Was Szczur ogłupia? Willow sama widzi jak się ośmieszacie przede mną jak ją krzywdziliście i w ogóle. Ona jakoś potrafi mimo kalectwa stałego w które ją wpie*dolił. Banda popie*doleńców. 

Może mnie wku*wiać, bo przez Niego nie ogarnia, ale na tyle ogarnia by widzieć jak się boicie wytłumaczyć. Zwłaszcza cień wiatru... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kłaniajcie się Kamilce w cioteczkach jaka Ona ważna niesłychanie, by kotka dla Niej zabić, a cień wiatru mojego kotka dla Paulinki zabił.

Skończysz w więzieniu cieniu wietrze za to, za każde kłamstwo.

Gardze Tobą, mnie obrzydzasz tym jak jesteś zły.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj Szczura kogo ja kocham lubię, a wyjdziesz jeszcze lepiej na tym niż wyszedłeś. Tak mnie znasz. 

I gówno mnie to obchodzi co kto myśli. Ja nie śpię całą Noc by słuchać znowu co On mi brutalnego chce opowiedzieć. Moje nerwy są uzasadnione. Nie wiem czy ktoś normalny byłby w stanie non stop tego wysluchiwać i nic nie robić, ale za młody wygląd, stan ducha wszystko co najpiękniejsze pozabijacie a i tak dziadkami baba i jesteście i tego nie zmienicie. Trzeba to przyjąć, taka Natura. Ja w porównaniu z Wami chciałabym się naturalnie starzeć a w moim organizmie jest to niemożliwe. Jestem zatrzymana w czasie nie od 27 roku życia a jeszcze wcześniej. Podobnie jak Szczur. 

Nawet brat Nelyssy (relic) On się starzeje i mimo podobnych talentów nie potrafi tego zmienić. 

Historia, która Cię męczy za którą taki mściwy jesteś nie dotyczy żadnego chłopaka z którym mieszkałam, dotyczy Marcina i Henryka. Głównie tego pierwszego. 

I też było mi to narzucone, a nie ja sama tak chciałam. Gdybym wiedziała wtedy o co chodzi.. Ale nie rozumiałam. Tobie się wydaje, podobnie bratu Nelyssy, że ja wtedy wszystko o Was wiedziałam, że Wilk jeden czy drugi mi wszystko opowiedział. Coś tam wiedziałam od policji, Szczur mnie zainteresował najbardziej czy Acer szczerze mówiąc, reszta mnie gówno obchodziła. Miałam swoje inne towarzystwo na forum Obcego i czy czacie Onet. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi