Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spam

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

To forum to porażka czasami. Ale co się dziwić, skoro admin przyklaskuje ograniczonemu chamowi. Szambo i toksyczność.

@Mic43 mi się należy szacunek jako komuś lepszemu, niż taki patol pod wpływem, jak ty. Idź wypierda.laj na odwyk, a nie szukasz ofiar w internecie ciulu. Do pięt mi nie dorastasz. W dupie byłeś, gówno widziałeś, gówno wiesz, i jeszcze większe gówno robisz wokół siebie. No ale najgłośniej szczekają ci, którzy nie mają nic do zaoferowania oprócz jazgotu. Jesteś słaby i nawet nie masz jaj, żeby się z tym pogodzić i się do tego przyznać. Tfu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Priscilla_126 napisał(a):

To forum to porażka czasami. Ale co się dziwić, skoro admin przyklaskuje ograniczonemu chamowi. Szambo i toksyczność.

To po co to wchodzisz?

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Priscilla_126 co to za atak agresji??? Pamiętaj, że każdy ma prawo do własnego zdania tym bardziej @Dryagan

Nie wszyscy muszą się z Tobą zgadzać w kwestii tarota. Mój stosunek jest luźniejszy i po latach twardego stąpania po ziemi zaczęłam trochę przypatrywać się bliżej tematowi. 

Jeżeli @Mic43 cię irytuję dodaj do ignorowanych.

@Mic43 masz bardzo prowokacyjny styl pisania i nie pierwszy raz to zauważyłam. Wyhamuj....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Melodiaa napisał(a):

@Priscilla_126 co to za atak agresji??? Pamiętaj, że każdy ma prawo do własnego zdania tym bardziej @Dryagan

Nie wszyscy muszą się z Tobą zgadzać w kwestii tarota. Mój stosunek jest luźniejszy i po latach twardego stąpania po ziemi zaczęłam trochę przypatrywać się bliżej tematowi. 

Jeżeli @Mic43 cię irytuję dodaj do ignorowanych.

@Mic43 masz bardzo prowokacyjny styl pisania i nie pierwszy raz to zauważyłam. Wyhamuj....

Ja mam wyhamowac? Typiara mnie zwyzywała, pluje na mnie, a to ja mam wyhamować? Ona ma jakieś znajomości w moderacji? 

38 minut temu, Priscilla_126 napisał(a):

@Mic43 mi się należy szacunek jako komuś lepszemu, niż taki patol pod wpływem, jak ty. Idź wypierda.laj na odwyk, a nie szukasz ofiar w internecie ciulu. Do pięt mi nie dorastasz. W dupie byłeś, gówno widziałeś, gówno wiesz, i jeszcze większe gówno robisz wokół siebie. No ale najgłośniej szczekają ci, którzy nie mają nic do zaoferowania oprócz jazgotu. Jesteś słaby i nawet nie masz jaj, żeby się z tym pogodzić i się do tego przyznać. Tfu!

A jesz może kupę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Priscilla_126 napisał(a):

Proszę abyś zachowała szacunek do innych użytkowników. 

7 godzin temu, Mic43 napisał(a):

Ja mam wyhamowac? Typiara mnie zwyzywała, pluje na mnie, a to ja mam wyhamować? Ona ma jakieś znajomości w moderacji? 

Wiesz czasami nie warto i tyle. A jeśli coś jest nie tak to zgłoś do nas, pomożemy. I nie, nie ma znajomości. Tutaj nawet jak masz znajomości a źle się zachowujesz to i tak zostaniesz ukarany😉 bądź mądrzejszy, proszę🥺 (tak, tak. Zrobiłam smutne oczka. Podobno to działa 😂)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi