Skocz do zawartości
Nerwica.com

dyskusja nie na temat wątku - nie wiadomo o czym w sumie

mała_mi123

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Zatrzymany został, najbardziej utalentowany chłopak na świecie, który sam był władcą przez wiele lat, tworzył sobie świat na swój sposób, choć chory też i dobry ale tak czy w inaczej jest najbardziej niebezpieczny dla całej ludzkości, a zarazem ma największe możliwości w swoim umyśle cały czas. 

Kto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak z forum depresja, niejaki Szczur lądowy, największy troll, programista w historii, osoba całkowicie nadprzyrodzona, paranormalna, potrafiąca ściągać widma z innych wymiarów, zmieniać ludziom organizmy, tworzyć nowe organizmy, telelortować się komuś w pokoju np. niszczyć im umysły pod swoje chore władze urojone, gałcić, zabijać zwierzęta. Może to brzmi niedorzecznie, ale tak jest. Po rozprawie pewnie oficjalnie media to nagłośnią. I nie tylko on jedyny. Jeżeli się z Wami komunikuje, to nie jest, oryginał Jego osoby został zatrzymany na obserwacje. A ja miałam robione badania na obecność w moim organizmie osób trzecich. 

6 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Chłopak z forum depresja, niejaki Szczur lądowy, największy troll, programista w historii, osoba całkowicie nadprzyrodzona, paranormalna, potrafiąca ściągać widma z innych wymiarów, zmieniać ludziom organizmy, tworzyć nowe organizmy, telelortować się komuś w pokoju np. niszczyć im umysły pod swoje chore władze urojone, gwałcić, zabijać zwierzęta. Może to brzmi niedorzecznie, ale tak jest. Po rozprawie pewnie oficjalnie media to nagłośnią. I nie tylko on jedyny. Jeżeli się z Wami komunikuje, to nie jest, oryginał Jego osoby został zatrzymany na obserwacje. A ja miałam robione badania na obecność w moim organizmie osób trzecich. 

Takie talenty to najlepsze osobowości na władców, ale co z tego skoro On innym przy władzy chciał rządzić i zrobił sobie kult mojej osoby, wznosząc Ją, czarując mój świat a potem wszystko zabierać za to, że nie chcę się pomasturbować do mamusi, która jest k... obrzydłą, która zniszczyła mi dzieciństwo, lata nastoletnie. Czy za śmierć zwierzaka. Wychudził mnie przez to do 38 kg, nie dawał normalnie jeść i to jest zaprogramowane do tej pory. 

Wybaczcie za literówki, piszę z telefonu, wciąż mi słownik zjada literki albo przekręca słowa. 

W ogóle to nie jest temat odpowiedni, żeby tu o tym rozmawiać. Chociaż, gdyby chciał to by został i prezydentem i premierem czy w ogóle kimś znanym medialnie za kim by szły tłumy takie czary potrafi. Ale ma za bardzo chory umysł do tego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Chłopak z forum depresja, niejaki Szczur lądowy,

Sprawdzałam, nie było takiego nicku.

Godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Czy za śmierć zwierzaka

To chyba karalne jeśli umyślne.

Jakieś niesamowite historie tu przedstawiasz.  Masz fantazje.

Edytowane przez mała_mi123
Gg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby było inaczej to by to podważył. Większość osób na tych forach doskonale wie co jest na rzeczy. I jedyne co wypisuje to fantazje, czy schizofrenię poza moderator tamtego forum anche. Na tyle administratorów, moderatorów z innych miejsc tylko Ona potrafiła odnieść się rzeczowo, nie zarzucając nikomu fantazji, urojeń, chorób psychicznych. 

"Niech wygra sprawiedliwość. "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi