Skocz do zawartości
Nerwica.com

Złe samopoczucie

Natalia1988

Rekomendowane odpowiedzi

@Natalia1988 to co opisujesz – ucisk w klatce piersiowej, trudności z oddychaniem i silne emocje – może mieć naprawdę różne przyczyny. Czasem takie objawy są związane z napięciem nerwowym, stresem czy atakami paniki, ale mogą też mieć podłoże fizyczne, np. związane z sercem czy układem oddechowym. Nie da się tego jednoznacznie stwierdzić przez Internet (zwłaszcza na podstawie jednego zdania), dlatego warto jak najszybciej skonsultować się z lekarzem – najlepiej internistą lub psychiatrą, jeśli towarzyszy temu silny lęk czy obniżony nastrój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Natalia1988 napisał(a):

Źle się czuje od jakiegoś czasu. W nocy nie mogę spać bo w klatce piersiowej mnie łapie i mam oddch ciężki. A później w dzień jest ciężko chce się ryczeć .Proszę o waszą pomoc wypowiedz

Cześć , a co było zanim się to zaczęło , czy coś mogło uruchomić taką reakcję organizmu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Natalia1988 napisał(a):

Trochę poblewają mnie jajniki i mam mdłości zaczęłam czuć się osłabiona i miewać zawroty głowy. A później doszły nerwy od czego to jest. Do ginekologa idę dopiero we wtorek. 

To chyba jest słuszna droga , żeby się najpierw dokładnie przebadać , sprawdzić hormony , witaminy , minerały , itd , może wtedy będzie łatwiej znaleźć sposób żeby organizm wrócił do równowagi. 

Edytowane przez Robinmario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi