Skocz do zawartości
Nerwica.com

On zupełnie stracił ochote na seks

nikkanikka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, piszę ponieważ wciąż się zadręczam tym co mnie spotkało. Razem z chłopakiem rozstaliśmy się po 5 miesiącach spotykania, główny powód - przestałam go podniecać, nie miał potrzeby się ze mną kochać ale twierdził, że mnie kocha i nie wie dlaczego tak się stało. Zanim zaczęliśmy się spotykać, to przez 3 miesiące pisaliśmy, rozmawialiśmy przez komunikatory, ponieważ pracowałam za granicą - koniec końców namówił mnie do powrotu do Polski, parą staliśmy się podczas kiedy byliśmy jeszcze osobno ale dużo nas łączyło, potrafiliśmy 8 h przegadać, zawsze pod telefonem itd. Można rzec, że cała fascynacja odbyła się wtedy :( Kiedy pojawiłam się w Polsce, już na mnie czekał by mnie odebrać. Bardzo szybko się sobie oddaliśmy, takiego mieliśmy bzika na swoim punkcie, seks był praktycznie codziennie lub co drugi dzień, wspólnie spędzaliśmy czas, wiele mamy wspólnych wspomnień..I taka sielanka trwała może z miesiąc, może dwa i zauważyłam, że jego ochota na seks znikła. Nadal był kochany i czuły ale pojawiły się coraz częściej kłótnie o byle duperele.. Ja też mam trochę problem z rozmawianiem o problemach czego teraz strasznie żałuję. Praktycznie potrafiliśmy być ze sobą 5 dni pod rząd albo co drugi dzień..aż w końcu zaczęło mu to przeszkadzać, chciał odpoczywać ode mnie, ciągle grał w gry komputerowe, traktował mnie czasem jak powietrze, zwracał mi uwagę jak coś mu nie pasowało w moim zachowaniu a mnie przeszkadzało to, że nie chciał się spotykać jak wcześniej i to proszenie się o seks, na loda zawsze był chętny czy zabawy, tylko, że to było w jedną stronę, ja nic nie dostawałam.W końcu w strasznej kłótni, powiedział mi, że nie wie co się z nim dzieje ale przestałam go podniecać. Ja mam 23 lata a on 28lat.. nie jestem brzydka, gruba..jestem trochę nieśmiała i mam kompleksy i to też mu przeszkadzało. Bardzo bym chciała wrócić do Niego i wspólnie rozwiązać ten problem iść na jakiś kompromis... Co robić? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz za małe tzytzki, znałam kiedyś pewna Nike, miała je mikre przez co jechała na hydroxyzynie. Jakieś problemy chyba miała że nie sypiała po nocach.

Nastąpił przesyt. To tak jakbyś jadła to samo danie dzień w dzień. Można się znudzić.

Tylko nie wpedzaj specjalnie chłopa w kompleksy bo są takie motywy że jak jedna strona ma kompleksy to specjalnie wpedza druga stronę w kompleksy żeby przywiązać ja do siebie 

Było się bzykać raz na tydzień, nie byłoby problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na podstawie tej historii nie da się wysnuć, czy któreś z Was miało lub ma jakieś problemy z seksem. To jest raczej typowa historia, w której gorący internetowy romans szybko się kończy, gdy dojdzie do poznania w realu. I nie zawsze jest to kwestia fizyczności, o ile żadna ze stron nie wrzuciła fałszywych zdjęć. Chłopu na początku się podobało bo był zadurzony, potem jak już chemia w mózgu się nieco uspokoiła, to sobie uświadomił że coś mu w tym wszystkim nie pasuje. Może w seksie, może w całej relacji. Może już na starcie, jak się zobaczyliście na żywo, coś mu nie siadło, ale się nie przyznał bo nie miał odwagi. W każdej z opcji takowe obiekcje można wyrazić, o ile dana strona jest dojrzała i gotowa do takiej rozmowy. Partner najwyraźniej nie był i dał dyla. Nie mówi to nic o Twojej fizyczności i atrakcyjności, a jedynie o braku zdolności do komunikacji zapoznanego mężczyzny, może również u ciebie. Warto sobie zrobić takie szkolenie (masa webinarów w necie) w temacie wyrażania potrzeb i asertywności. I nie spodziewać się za dużo po znajomościach internetowych: zapoznani tam ludzie mogą napisać wszystko, a czego brakuje to twój umysł dopowie resztę równo pod twoje preferencje. Olej chłopa bo nic z tego nie będzie. I po prostu nie angażuj się następnym razem miesiącami bez spotkania, tylko od razu kawa czy piwo, spacer, i po paru spotkaniach wiadomo czy coś z tego będzie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może spowodować jeść co dzień to samo i po pewnym czasie ocenić czy dalej smakuje ?  Ale poważnie to powód jest problem go odkryć. Jak znam życie to ja bym trzymał się z dala od człowieka co chce brać a nie dawać i do tego w gry gra jak gówniarz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi