Skocz do zawartości
Nerwica.com

Cześć

Perłowy

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem się przywitać z wszystkimi. Od kilkunastu lat na mirtazapinie, w międzyczasie miałem epizody z buspironem i diazepamem. 6 lat temu zacząłem zmieniać styl życia na zdrowszy. Zrzuciłem ekstra kg które nabyłem przez branie mirtazapiny,i zacząłem czuć powoli że żyję. Niestety po zmianie pracy i miejsca zamieszkania w zeszłym roku od początku tego roku dopadł mnie straszny dół, niestety całkowita samotność nie pomaga, o wsparciu rodziny mogę zapomnieć więc pomyślałem że może poznanie "podobnych" ludzi może być pomocne. 

Pozdrawiam wszystkich 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na Forum, mam nadzieję, że znajdziesz tu przyjaciół, którzy wypełnią Twoją samotność, a na pewno ludzi, którzy zrozumieją - wszyscy tu z problemami, ale trzeba je jakoś rozwiązywać i ruszać do przodu. Niektórym się udaje i to daje nadzieję. Rozgość się, to przyjazne miejsce dla Wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Dryagan napisał(a):

Witaj na Forum, mam nadzieję, że znajdziesz tu przyjaciół, którzy wypełnią Twoją samotność, a na pewno ludzi, którzy zrozumieją - wszyscy tu z problemami, ale trzeba je jakoś rozwiązywać i ruszać do przodu. Niektórym się udaje i to daje nadzieję. Rozgość się, to przyjazne miejsce dla Wszystkich

Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi