Skocz do zawartości
Nerwica.com

offtop

Blokada

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Kawa Szatana napisał:

Pytałaś się o zdrowie. Odpowiedziałem Ci w kwestii zdrowia.. Nie miałem urojeń (chyba) i ich nie mam (chyba). Piszę 'chyba', bo sam nie mogę siebie zdiagnozować.

Piszesz o urojeniach. ok. Jestem przekonany, że jeśli chociaż raz nie umyję uszu, to doznam jakiegoś zakażenia i umrę.. Jest to dla mnie taka abstrakcja i niedorzeczność, że nie jestem w stanie odpowiedzieć, co bym myślał, że bym wolał. 'Myślał', bo mówimy o przyszłości, a nie jestem w stanie określić swoich uczuć, jakie miałbym w tamtym momencie.

btw. wyluzuj.. mam wrażenie, że na siłę próbujesz, nie wiadomo co, udowodnić. robisz śmietnik w temacie.

Czy lubisz minimalizm?

Czepiam się, bo piszesz jak koń pod górę zamiast wprost i jasno. Trochę filozofia zalatuje. 

Ale masz rację, robię śmietnik nie na temat. Można mnie usunąć jakby co 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Kawa Szatana napisał:

Zapytałaś czy wolałbym, aby moje urojenia były prawdą lub nie.

Odpowiedziałem: "Nie miałem i nie wiem, co bym wolał. Myślę, że byłoby mi wszystko jedno."

Co w mojej odpowiedzi jest niejasnego?

Poddałam tylko w wątpliwość twoja wypowiedź. 

A potem Ty wyskoczyłes z tym woskiem w uszach i tłumaczeniem,że nie wiesz co byś w danej chwili myślał, bo przecież to przyszłość, a jesteśmy w teraźniejszości 😄

I nie dramatyzuje, ten wątek to zadaj pytanie a nie wywody czyjekolwiek. Nie ma żadnego problemu żeby ten śmietnik posprzątać. 

Nie przeszłam koło twojej wypowiedzi obojętnie, bo czemu ma mi być obojętne co kto w jakimś sensie do mnie pisze 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi