Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, cynthia napisał(a):

Podjęłam już decyzję. Pewnie kiedyś do was wrócę, ale jeśli już to zrobię to z nowego konta. Jednak to w dalekiej przyszłości. 

Wypie*dalasz ze strachu? Gdybyś szczera była to byś była się wypowiedziała. Idź powtarzaj z Krzysiem niech Cię truje i nie wracaj już. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Wypie*dalasz ze strachu? Gdybyś szczera była to byś była się wypowiedziała. Idź powtarzaj z Krzysiem niech Cię truje i nie wracaj już. 

Ech, jestem zmęczona twoim spamem u mnie w skrzynce i obrażanie mnie publicznie. Rozumiem, że masz urojenia także pozostawię to bez komentarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, cynthia napisał(a):

Ech, jestem zmęczona twoim spamem u mnie w skrzynce i obrażanie mnie publicznie. Rozumiem, że masz urojenia także pozostawię to bez komentarza.

Moje urojenia sprawdzi policja. A skoro  Szczur i reszta, Michał P. twierdzi, że robiłaś za Jego dziwkę no to widać jak Cię znajomi szanują. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Moje urojenia sprawdzi policja. A skoro  Szczur i reszta, Michał P. twierdzi, że robiłaś za Jego dziwkę no to widać jak Cię znajomi szanują. 

Rozumiem choroba, niemniej - zarząd powinien się jakoś wypowiedzieć bo to już łamanie regulaminu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, cynthia napisał(a):

Rozumiem choroba, niemniej - zarząd powinien się jakoś wypowiedzieć bo to już łamanie regulaminu. 

Wypie*dalaj z tego forum wraz ze smrodem Moniki. A zobaczę Cię w pobliżu brata Nelyssy i zamkne w więzieniu. Żegnam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi