Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Daimo napisał(a):

ej serio, co się stało? 😥

To już sprawy wewnątrz administracji i nie mamy prawa o tym mówić z szacunku do tej osoby. Taka była decyzja. Każdy ma prawo usunąć konto

1 godzinę temu, little angel napisał(a):

jeśli naprawdę wydarzyła się katastrofa, to lepiej konkurs odwołać... z szacunku

Zobaczymy... My zamknęliśmy temat dlatego, ale widzimy że jest rozmowa o tym. Zawsze możemy zrobić inny konkurs. To już zależy od was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Szczebiotka napisał(a):

To już sprawy wewnątrz administracji i nie mamy prawa o tym mówić z szacunku do tej osoby. Taka była decyzja. Każdy ma prawo usunąć konto

jak najbardziej.. ale pomyślałem, że stało się najgorsze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, MicMic napisał(a):

Pokłóciła się ekipa pewnie 🙂

Chciałbym uciąć domysły i spekulacje. Nie zdarzyło się nic, co należałoby roztrząsać publicznie. Melodiaa podjęła decyzję o usunięciu konta i należy ją uszanować. Czasem ktoś potrzebuje po prostu odpocząć i odciąć się od emocji oraz napięć, żeby zadbać o swoje zdrowie psychiczne. Niezależnie od tej decyzji warto podkreślić, że przez długi czas była ważną częścią Forum i wniosła w nie dużo zaangażowania i wsparcia dla innych. Proszę o zakończenie tematu i nie budowanie dalszych interpretacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, little angel napisał(a):

właściwie to chyba najwięcej ze wszystkich modów,

Ostatnio może tak😉 kiedyś to ja tutaj szczebiotałam dużo

1 godzinę temu, MicMic napisał(a):

Pokłóciła się ekipa pewnie 🙂

Jak zwykle zawsze zakłada się najgorszy scenariusz😉 byliśmy razem trzy lata więc nie było chyba tak źle😅 po prostu czasami każdy z nas potrzebuje spokoju. Każdy z nas jest tylko człowiekiem. Każdy z nas ma swoje demony które musi pokonać. Ja ostatnio przez kilka ładnych miesięcy też unikałam forum bo tego potrzebowałam. Nie miałam głowy na forum gdy świat realny się walił niczym domek z kart. Wróciłam. Inni też wracają. Niektórzy na drugi dzień, inni po tygodniu, a jeszcze inni po latach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi