Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wentyl1996
W dniu 12.09.2025 o 18:54, Melodiaa napisał(a):

Dostajesz 7 dni na zastanowienie. Jeżeli po tym czasie ponowisz prośbę usuniemy konto.

Chce usunąć konto .Nie chce mieć tutaj konta nikogo sympatycznego nie spotkałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Purpurowy napisał(a):

Proszę o usunięcie konta. Dość już mam zastępowania braku realnego życia obecnością na forum. Nic dobrego i tak tu nie wniosę.

Znowu @Purpurowy ? Lepiej zostać i najwyżej nic nie pisać, zresztą jak chcesz. Mnie jest cieplej jak jesteś na forum. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Purpurowy napisał(a):

Proszę o usunięcie konta. Dość już mam zastępowania braku realnego życia obecnością na forum. Nic dobrego i tak tu nie wniosę.

Nie musisz tu nic „wnosić”. Może teraz to miejsce ma dać coś Tobie: pozytywy, perspektywę i doświadczenia ludzi, którzy byli w podobnym punkcie. Zamiast zamykać konto, spróbuj wykorzystać Forum jako wsparcie do zmiany — poczytaj, pogadaj, czerp z doświadczeń  innych. To ważne mieć kontakt z ludźmi. Pomyśl, co możesz zmienić dziś na małym odcinku. Zostań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Zapewniam cię też tak kiedyś myślałam. Te dwa światy można jednak godzić i nie jest w tym nic złego. Pamiętaj masz tutaj wsparcie. Nie muszę pisać, że w mojej opinii jesteś kimś kto jest częścią społeczności nerwicy. Pamiętam cię jeszcze z Spamowej Wyspy i nie tylko 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Melodiaa napisał(a):

To wolisz nie mieć żadnego? 

A co niby tu dobrego wniosę? Ja rozumiem że niektórzy z Was starają się mi tu pomóc, co naprawdę doceniam, ale tu się nie da nic zrobić. Jedynie wnoszę tu swoją patologię, gdyż nic innego nie znam. Po co mam zasyfiać forum?

Czy wolę nie mieć żadnego? Dokładnie. Myśli samobójcze i takowe próby zdarzają mi się regularnie. Nie jestem przywiązany do życia.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

Ktoś będzie chciał się skontaktować to zapraszam na GG 80972320

Ja już tu wystarczająco z siebie pajaca narobiłem.

To jedyne co potrafię robić 

Dla mnie nie jesteś pajacem, ja Cię braterską miłością darzę. I w ogóle jak pisałam jesteś jedną z najbardziej ciekawych, barwnych osobowości na forum.

Dzięki za numer, odezwę się. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Purpurowy napisał(a):

A co niby tu dobrego wniosę? Ja rozumiem że niektórzy z Was starają się mi tu pomóc, co naprawdę doceniam, ale tu się nie da nic zrobić. Jedynie wnoszę tu swoją patologię, gdyż nic innego nie znam. Po co mam zasyfiać forum?

Czy wolę nie mieć żadnego? Dokładnie. Myśli samobójcze i takowe próby zdarzają mi się regularnie. Nie jestem przywiązany do życia.

Nie piernicz. Jesteś od 2015 roku i masz prawie 8200 postów. Nagle ci się przestało podobać? Ktoś ci coś napisał, ubliżył? Jeżeli potrzebujesz forum to zostań ale na pewno nie usuwaj bo coś ci się wydaje ..każdy ma prawo tu być. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nie piernicz. Jesteś od 2015 roku i masz prawie 8200 postów. Nagle ci się przestało podobać? Ktoś ci coś napisał, ubliżył? Jeżeli potrzebujesz forum to zostań ale na pewno nie usuwaj bo coś ci się wydaje ..każdy ma prawo tu być. 

Właściwie od pierwszego konta to od 20.04.2013. Czy mogę po prostu prosić o usunięcie konta bez dalszej zbędnej dyskusji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Illi napisał(a):

Za 4 dni zostanie skasowane. Jeśli zminisz zdanie odezwij się na pw. 

Dzięki 

6 minut temu, Illi napisał(a):

Za 4 dni zostanie skasowane. Jeśli zminisz zdanie odezwij się na pw. 

Po prostu znudziło mi się robienie z siebie szmaty która robi tylko patolę, nieudolnie udającą że szuka tu wsparcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Purpurowy napisał(a):

Dzięki 

Po prostu znudziło mi się robienie z siebie szmaty która robi tylko patolę, nieudolnie udającą że szuka tu wsparcia.

To czy szukasz czy nie, wiesz tylko Ty. Nikt nie może powiedzieć że wie lepiej bo klamie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi