Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Patryssia Noctis napisał(a):

Ostatnio wiecznie śpię, a to za sprawą kwetiapiny ze zwykłym uwalnianiem. Nigdzie nie mogłam kupić, ani zamówić kwety XR. Dzisiaj się udało w innym mieście. XR wolno się uwalnia i działa cały dzień, dzięki czemu nie śpię po godzinie od wzięcia i żyję w dzień, a spać idę jak człowiek - wieczorem 🙂 Także koniec z drzemkami po kilka godzin 😜 

Super fajnie się w w końcu udało, u mnie sen też się poprawił o dziwo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Franzprzygidnik napisał(a):

Ogólnie to wybaczcie moje częste posty ale ostre jazdy ciąg dalszy ale obiecuję że jak się unormuje to przestanę 😂😂

Czemu pisz sobie. Niech będzie ruch

1 godzinę temu, Heledore napisał(a):

Dzisiaj gorszy dzień. Od momentu obudzenia się płaczę co chwilę...

Ech, szukając pozytywu... płacz przynajmniej oczyszcza. Dobrze jest się wypłakać zawsze kiedy się chce płakać 

1 godzinę temu, Franzprzygidnik napisał(a):

Wybacz przez pomyłkę już usuwam 

Dobra nie da się usunąć więc wrzuca raz Jescze 

proszę niech ktoś powie że te pojebany jazdy mina cały dzień mocno roztrzęsiony rozdygotany, tak jak bym się czegoś silnie bał, drzemie mięśniu jazdy na sercu jedyny plus że to uczucie ciepła minęło normalnie się wykończę i już napisałem maila do swojej Pani doktor, ale Jescze pocieszam się tym że to dopiero 6 tabletka i na innym forum pisali ludzie że dopiero po tyg gdzieś czuli wyciszenie narazie jest dramat plus do że po zwiększeniu pragebaliny wieczorem ciut lepiej śpię ale rano i cały dzień ostre jazdy 

Leki jak się zaczyna to one muszą zacząć działać. Zazwyczaj to bliżej 3 4 tygodni zaczynają działać 

Dopiero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Czemu pisz sobie. Niech będzie ruch

Ech, szukając pozytywu... płacz przynajmniej oczyszcza. Dobrze jest się wypłakać zawsze kiedy się chce płakać 

Leki jak się zaczyna to one muszą zacząć działać. Zazwyczaj to bliżej 3 4 tygodni zaczynają działać 

Dopiero

Dzięki za dobre słowo, ale po prostu jest ostre coco jambo na pewno mocno nasila stany nerwicowe i somatyczne ale mam nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, wyżalić się chciałam, bo mam totalny brak sił, fizycznie i psychicznie. Od zwiększenia dawki kwetiapiny mam z tym problem, ale jak byłam na mniejszej to mi hipomania wchodziła, więc musiałam zwiększyć. Więc dzisiaj czuję się bez sił i już sama nie wiem co jest lepsze, hipomania czy to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cokolwiek napisał(a):

Cześć, wyżalić się chciałam, bo mam totalny brak sił, fizycznie i psychicznie. Od zwiększenia dawki kwetiapiny mam z tym problem, ale jak byłam na mniejszej to mi hipomania wchodziła, więc musiałam zwiększyć. Więc dzisiaj czuję się bez sił i już sama nie wiem co jest lepsze, hipomania czy to.

Oj nie wiesz jak bardzo bym chciał tak jak Ty nie mieć mocy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Cokolwiek napisał(a):

Zamieńmy się ;) A jak to u Ciebie wygląda teraz?

Ostre jazdy nerwicowe, drżenie mięśni, rozdygotanie, pobudzenie, nerwobóle, napięcie w klatce, pieczenie skóry, niepokój, lęk, takie dziwne rwanie w klatce czasem zapromienuje do ręki i pieczenie skóry 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Franzprzygidnik napisał(a):

Ostre jazdy nerwicowe, drżenie mięśni, rozdygotanie, pobudzenie, nerwobóle, napięcie w klatce, pieczenie skóry, niepokój, lęk, takie dziwne rwanie w klatce czasem zapromienuje do ręki i pieczenie skóry 

Na nerwobóle i drżenie mięśni powinieneś może spróbować czegoś typu pregabalina ale spytaj lekarza. Ja dostałam jeszcze pridinol do tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Na nerwobóle i drżenie mięśni powinieneś może spróbować czegoś typu pregabalina ale spytaj lekarza. Ja dostałam jeszcze pridinol do tego

Pragebaline biorę wieczorem w dawce 150’i ona fajnie niektóre nerwobóle niweluje do tego Remirta oro 30 i Bromocorn 2,5 na zbicie prolaktyny i jak zwiększyłem pragebaline do 150 to zaczołem lepiej spać i nie budzę się już o 5 albo 4 tylko pośpię do 6/7 z jedną pobudką w nocy na siku 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Franzprzygidnik napisał(a):

Ok, to faktycznie wolę swój brak sił. Jak wchodziła hipomania to miałam też objawy nerwicowe. Generalnie miewam też nerwice więc rozumiem z czym się mierzysz i nie zazdroszczę.

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Pregabalina dobra rzecz, mi pomagała. Aktualnie jestem na kwetiapinie, która ma też działanie przeciwlękowe i faktycznie pomaga. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi