Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

też mam perfumy z Moschino :D tylko mi już trochę zbrzydł zapach, ale mam tak z każdym

czuję się na razie nijako, nie chce mi się załatwiać porannych spraw, a mam ich kilka, faktycznie jutro już Wigilia, muszę dzisiaj pojechać do sklepu i kupić produkty na ciasto i takie tam

wczoraj sobie pobiegałam po dłuższej przerwie, miałam bardzo dobre tempo :D cieszę się, że wyszłam, trzeba się przyzwyczajać przed nadchodzącym rokiem zmian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, little angel napisał(a):

też mam perfumy z Moschino :D tylko mi już trochę zbrzydł zapach, ale mam tak z każdym

czuję się na razie nijako, nie chce mi się załatwiać porannych spraw, a mam ich kilka, faktycznie jutro już Wigilia, muszę dzisiaj pojechać do sklepu i kupić produkty na ciasto i takie tam

wczoraj sobie pobiegałam po dłuższej przerwie, miałam bardzo dobre tempo :D cieszę się, że wyszłam, trzeba się przyzwyczajać przed nadchodzącym rokiem zmian

A jakie masz? Ja mam "I love".

Z kim spędzasz Święta?

Fajnie, że pobiegałaś. Też sporo kiedyś biegałam. I to kilka lat, codziennie, albo co parę dni. NIe duże dystanse, ale jednak. Tańczyłam też Marshallem Fitness na yt. Fajnie się tańczyło,. Powrócę do tańca na pewno. Uwielbiam też się rozciągać i robić szpagat, bo w końcu mi się udaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Verinia napisał(a):

A jakie masz? Ja mam "I love"

Toy 2, są bardzo słodkie, pudrowo-jabłkowe, trochę mdłe po czasie

14 minut temu, Verinia napisał(a):

Z kim spędzasz Święta?

ze swoją rodziną, jak co roku, i mężem, on tak jak ja nie znosi tej szopki, mógłby zostać w domu, ale sam chce ze mną jechać, bo czuje, że tak wypada, jakoś to przetrwamy

18 minut temu, Verinia napisał(a):

Fajnie, że pobiegałaś. Też sporo kiedyś biegałam. I to kilka lat, codziennie, albo co parę dni. NIe duże dystanse, ale jednak. Tańczyłam też Marshallem Fitness na yt. Fajnie się tańczyło,. Powrócę do tańca na pewno. Uwielbiam też się rozciągać i robić szpagat, bo w końcu mi się udaje.

wow szpagat umiesz :D zawsze chciałam się nauczyć, ale mam krzywe kończyny i kręgosłup, hehe, może jak się rozbiegam na dobre i zacznę też ćwiczyć w domu, szczególnie na ten swój kręgosłup, to i szpagatu się nauczę :D a taniec jest świetny, też czasem potańczę lub powojuję z powietrzem :D najlepiej codziennie w jakiś sposób się ruszać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Verinia napisał(a):

Potem do psychiatry, bo to jednak dzisiaj, a nie wczoraj. Jak zwykle lekko się stresuję, bo nie lubię poczekalni. Ci ludzie niektórzy tam wywołują u mnie wspomnienia o szpitalu.

Dlatego kocham organizację w przychodni u mojej psychiatry: zakaz przychodzenia do poradni wcześniej niż 10 min przed planowaną godziną wizyty, a moja lekarka przeplata telewizyty z wizytami stacjonarnymi. Człowiek praktycznie nie widzi się z innymi pacjentami ❤️ a nawet jak ktoś przychodzi do innego lekarza to najczęściej drugi lekarz przyjmuje piętro wyżej, także tylko tyle, że podchodzą do rejestracji i zaraz sobie idą. Rzadko się zdarza, żeby w poczekalni siedziały więcej niż 2 osoby, a to tylko w sytuacji gdy w drugim gabinecie na parterze też przyjmuje inny lekarz akurat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Catriona napisał(a):

Dlatego kocham organizację w przychodni u mojej psychiatry: zakaz przychodzenia do poradni wcześniej niż 10 min przed planowaną godziną wizyty, a moja lekarka przeplata telewizyty z wizytami stacjonarnymi. Człowiek praktycznie nie widzi się z innymi pacjentami ❤️ a nawet jak ktoś przychodzi do innego lekarza to najczęściej drugi lekarz przyjmuje piętro wyżej, także tylko tyle, że podchodzą do rejestracji i zaraz sobie idą. Rzadko się zdarza, żeby w poczekalni siedziały więcej niż 2 osoby, a to tylko w sytuacji gdy w drugim gabinecie na parterze też przyjmuje inny lekarz akurat.

Dzisiaj było bardzo dużo ludzi w kolejce. Ale akurat miałam bardzo dobry humor, aż mama mówiła, że się dziwnie zachowuje. Spotkałam babcię i ciocię, bo ciocia choruje na schizo. I pogadałam z babcią. Trochę za dużo gadałam, przepuściłam je w kolejce. Z doktorką zadowolonaa porozmawiałam. NIc nie zmienione w lekach. Jeszcze wcześniej zajęłam kolejkę i pojechałyśmy z mamą do sinsaya. I trochę ludzi ubyło. DO niej chodzi bardzo dużo ludzi i tak wyszło, że przed Świętami multum pacjentów.

8 godzin temu, little angel napisał(a):

wow szpagat umiesz :D zawsze chciałam się nauczyć, ale mam krzywe kończyny i kręgosłup, hehe, może jak się rozbiegam na dobre i zacznę też ćwiczyć w domu, szczególnie na ten swój kręgosłup, to i szpagatu się nauczę :D a taniec jest świetny, też czasem potańczę lub powojuję z powietrzem :D najlepiej codziennie w jakiś sposób się ruszać

tak, masz rację. Warto się ruszać. U mnie dzisiaj przełom. Może lekka hipo. Zjadłam tylko kanapkę, a to oznaka, że mogę być żywsza i gadatliwa i tak jest. Zbaczymy jak ze spaniem. Ale szczerze? Wisi mi to. Hipomania niech trwa. To przyjemny stan dosyć. Choć ja mam mieszanyChaD często i czasem jestem zbyt bezpośrednia. Aż ciekawa jak będzie jutro przy stole 😄

Szpagat umiem, bo dużo się rozciągałam za młodu i teraz jak byłąm w szpitalu to nad ranem ćwiczyłam, a w dzień się rozciągałam i teraz bez problemu zrobię 😄 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi