Skocz do zawartości
Nerwica.com

dubel

AnnaPETER

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, 

Napiszcie prosze co myślicie... Od zawsze mialam ze sobą problemy. Z pozoru mila dziewczyna, mająca multum znajomych a tak naprawdę bojącą się wszytskiego i zlekniona prawdziwa ja. Bywały momenty, gdzie myslalam ze jestem ekstra i wszystko mi się uda.. I że naprawdę jest super. Wyjechałam za granicę, mam wspaniałego chłopaka i ponawilo się TO. Okropne Stany lękowe, poczucie pustki, depresja, nerwica. Sama nie wiem co o tym sadze i mam miliony myśli na sekundę. Psychiatra powiedział, że mam zaburzenia obsesyjno kompulsywne ale mi wydaje się że to coś gorszego. Powiedział również że jestem wrażliwa ale myślę że pewnie tak naprawdę mnie nie zna i jestem okropnym człowiekiem. Od 3 tygodni biorę leki, od tygodnia pełna dawkę. Od soboty, mam uciążliwe myśli, czy ja to napewno ja, kim jestem, dlaczego np tak wygląda moja noga, a może to tylko sen, a może tak naprawdę nie istniejemy? Czuje, że nie mam już żadnych uczuć... Non stop muszę wyobrażasz sobie w głowie jakieś straszne rzeczy, boje się że mój chłopak mnie zostawi, bo okaże się że jestem psychiczną... Ciągle mysle nad sensem egzystencji. Wszytsko staje się nadrevtwem, mam dość..... :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi