Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dubel

xD_

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę,że dam radę sam :) Nie czuję  cały czas tylko momentami,wyostrzony słuch jeszcze pozostał. Wczoraj np  wieczorem  matka zasnela w ubraniach przy wlaczonym tv a mi pojawila sie glupia mysl i poczucie strachu " a co jak nie zyje "  ? Jednak sam szybko  wywaliłem te myśli z glowy i bylo ok . Znalazlem taki sposób,ze gdy zaczyna sie pojawiac lęk to mowie sobie w myslach "spokojnie nic sie nie dzieje to tylko twoje wymysly i cholerna nerwica "  Pomaga :)  Spie dobrze , koszmarow nie miewam albo rzadko . Jedyne co  to czesto mam problem  z zasnieciem . Biorę tabletki ziolowe "positivum " zawsze przed snem . Czasami hydroksyzynę  od dziadka :P   Hydro dziala super i po jednej tabletce 25mg padam jak zabity i spie jak niemowlak :D Niestety wadą jest to że na drugi dzień  nie mogę wstać :/ Ma jeszcze coś takiego jak dobroson  ale sam nie wiem czy próbować .  Ogólnie myslisz ze dobrze sie zdiagnozowałem z tą nerwicą czy to coś poważniejeszego ?  Smieszne jest to ze powiedzialem matce o wszystkim i okazalo sie ze ona nic nie zauwazyla,zebym jakos dziwnie sie zachowywał albo cos mi bylo. Czyli nie widać tego po mnie ze cokolwiek mi jest i mam jakieś problem .

Ups przypadkowo dodało się 2 razy to samo :( 

Edytowane przez xD_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi