Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam chyba każdy rodzaj nerwicy

Maciek1107

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nazywam się Maciej, mam 18 lat. Od 4 lat leczę się na stwierdzoną przez psychiatrę nerwicę obsesyjno-kompulsywną. Nie dawno dostałem nawrotów nerwicy, paniki itd. Pulsują, podskakują mi czasami losowe części ciała, miałem też drgawki. Kiedyś miałem czasami takie szarpnięcia w klatce(centralnie tam gdzie serce) pojedyncze. Mialem robione ekg wszystko było dobrze, badania krwi w porządku, tarczyca wszystko dobrze.

Gdy miałem przerwe od nerwicy 1,5 roku tylko czasami(raz na 2 tygodnie), przeważnie jak leżałem to mnie tak jak by szarpnęło w klatce, uczucie jak by serce chciało wyskoczyć ale takie pojedyncze. Teraz mam nawrót nerwicy i zdarza mi się to częściej. Mieliście kiedyś coś takiego? Bo ja jak to poczuje(to szarpnięcie czy próbe wyskoczenia zwał jak zwał) to wpadam potem w panikę i jestem zestresowany przez 2h. Boje się że to może być coś innego, ekg drugie mialem robione jakos 3 tygodnie temu i tez wszystko bylo dobrze ale akurat jak mam ekg robione to mi się to nie przytrafia. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam.

Edytowane przez Maciek1107

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi