Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

iiwaa daj spokój z apple, samsung galaxy o wiele lepszy i powie ci to każdy fachowiec.

tos spudlowal, bo trafiles na fanke surface pro i innych urzadzen z windowsem.

moj maz lubi jablko, ja niekoniecznie. nie musimy miec takich samych upodoban jesli chodzi o elektronike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka,

dzieki nie bede cie objadal, salatka na pewno smaczna :great:

golą faceci pachy, no chyba przyznasz ze ogolona pacha jest bardziej estetyczna :P

ja mam w czubie po 2 piwkach i chyba się położe spać, tak mnie przymuliło :zzz:

iiwaa,

no to spudłowałem :oops::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieloraki Nie wiem czy estetyczne...nie widziałam. Faceci to mają coraz to dziwniejsze pomysły. Wiem od szwagierki kosmetyczki, że tyłki też depilują. Dobranoc ja nie idę jeszcze spać :mrgreen:

Carica Milica golił też dla estetyki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, higiena, estetyka, ale również robimy to dla kobiet.

jak ogole tyłek to po to by kobieta była zachwycona jego widokiem, by lepiej dostrzegała ruch mięśni pośladkowych napinających skórę i w efekcie by miała ochotę wycałować ten mój tyłek :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, nie wiem co dziwnego w goleniu pach :bezradny: Względy higieny, zwłaszcza latem 8)

Nie wiem..nieprzyzwyczajona jestem. Mój mąż nie goli. Mało męskie mi się trochę wydaje. Brwi też sobie depilują :hide:

wielorakija tam nie wiem...wole odwrotnie z tyłkiem :mrgreen:

Powinnam iść spać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, ideał jest wtedy kiedy facet i kobieta po równo się po tyłkach całują :105:

ja brwi nie golę, ale pensetką wyrywam pojedyncze włosy jak się trafiają takie mutanty długaśne wystające z szeregu ;)

no a ja już na serio idę spać zanim napiszę coś nieprzyzwoitego i się jutro bede wstydził.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieloraki zapraszam na sałatkę...już gotowa :D Z winkiem był dobry pomysł :P

Golisz pachy :shock: Myślałam, że faceci tego nie robią :?

Carica Milica doprawię jutro...abym nie przeprawiła :mrgreen: Mam już w czubie po dwóch lampkach :P

rolosz golisz sobie nogi, że wiesz? :lol:

iiwaa co za prezent dostałaś? Marzy mi się taka depilacja ;)

Widziałam zabitą wiszącą sarenkę przed obdarciem ze skóry...szwagier uwędził z niej szynkę na święta. No nie mogę jeść bo przed oczami mam wiszącą sarenkę :cry: Ze świnkami nie miałabym chyba takiego problemu.

Twoj szwagier robi takie rzeczy? Obrzydliwe.

pamietaj, ze swinia odczuwa bol tak samo. w dodatku jest przetrzymywana w niehumanitarnych warunkach. sarna ma lepiej pod tym wzgledem.

PS jem mieso, ale nie roznicuje zwierzat na i gorsze i lepsze, np. ze drob cacy, a jagniecina juz fe

depilacja to juz stary temat, lata temu bylam. Ale trzeba wiele razy powtarzac zabieg, zeby pozbyc sie wszystkiego. wcale to nie jest takie fajne.

prezent przedswiateczny sama wybieralam, maz w sklepie zmienil nagle droge i pociagnal mnie za soba do Yes :)

ale teraz dochodze do wniosku, ze to bylo zadoscuczynienie. za wiecznosc spedzona u krawca, za pomoc w yborze koszul, krawatos i butow. a ze maz robi zakupy rzadziej, ale wielkie, to wyobraz sobie :D

Ty czesto cos pijesz? nie wyobrazam sobie tak czesto spozywac alkoholu. Z tego, co piszesz, to pijesz czesciej niz moj maz i ja razem wzieci.

rolosz, ja lubie swoja prace i czytanie ot tak komentarza nie jest dla mnie czyms negatywnym.

to Wy macie takie wlosy na dupie? :shock:

matko, zarosnieci jak szympansy.

tez nie wiem, co jest dziwnego w goleniu pach. ALE nog i rak gladkich jak u niektorych studentow bym nie zdzierzyla (tak, sa na tyle bezczelni zeby lazic na zajecianw krotkich spodenkach).

z drugiej strony nie zdzierzylabym tez zarosnietej twarzy. w jaskini nie mieszka, rece ma sprawne, moze sie golic. ja codziennie ranonposwiecam sobie ponad godzine, dla niego to 20 minut - prysznic, mycie glowy, golenie, ubramoe etc.

salir, moj maz sobie podbiera moja prostownice i lakier. i nie, nie ma dlugich wlosow, ale tez nie zaraz przy glowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea, fajny kocur. Dopiero teraz mu się przyjrzałem.

Nigdy nie próbowałem z nogami, ale też dużo jeździłem na rowerze, głównie mtb i rozumiem np.kolarzy. Nic przyjemnego kiedy się ma poryte nogi, a potem trzeba ciągle zmieniać opatrunki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa wcale często nie piję ale dziś miałam ochotę na lampkę wina.

Szwagier to jest zasdrosty o depilację bo to robią jej klienci w salonie :lol: Swoją drogą fajna praca...ja tam wole swoich klientów. Wcale nie muszę wiedzieć czy maja gładkie tyłki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, to było w autobusie, zagranicą. Musiałam stać, bo nie było miejsca, a on siedział na takiej skrzyni na przeciwko mnie i trzymał te nogi na poziomie mojego wzroku, to mogłam się przyjrzeć :P

rolosz, dzięki :) Oczywiście, nie jest to mój kot (uprzedzam pytania po doświadczeniach z poprzednim awkiem :D ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może ja się nie będę chwalić, jak sobie (wbrew zapewnieniom męża, starszej przyjaciółki i koleżanki z roku, że mają to wszystkie kobiety i że to jest fajne) ogoliłam sobie te niewidoczne włosy na piersiach :D

Dostałam uczulenia/zapalenia mieszków i tyle z tego wyszło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz a ja myślałam, że u kolarzy to lepsza opływowość powietrza jest i to się przekłada na szybkość :mrgreen::P

Powodów jest wiele. Ten przytoczony przez Ciebie też. Nawet kiedyś były jakieś badania naukowe prowadzone w jakichś tunelach aerodynamicznych, czy czymś takim. I faktycznie dzięki tak zwiększonej opływowości kolarz pro może zyskać... kilka sekund. Ale w tym sporcie liczą się niekiedy ułamki sekund, więc takie zachowanie nie dziwi. Niektórzy ponoć depilują sobie ręce, licząc, że będą o te pół sekundy szybciej na mecie.

Jest jeszcze kwestia maści rozgrzewających, które lepiej się wchłaniają w gołą skórę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea, rolosz ma rację, poczekaj do jutra. ;)

a ty swój nie rozpakowałas ze 3 dni temu? ;)

byłem w sklepie, rozmawiałem z fajną dziewczyną, ekspedientka, i wszystko byłoby ok gdby nagle nie zaczęła co trzecie słowo mówić k***a(jakby ktos dla robota guzik włączył), czar prysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi