Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

salirka, wstawia sie fotki a uzytkownicy glosują. a skad takie nagle zainteresowanie tym konkursem u ciebie :)

Z ciekawości pytam...zresztą piszecie o tym.

Mam jedno zdjęcie petarda w czerwonej sukience :mrgreen: Nie bierz tego poważnie to żart choć zdjęcie prawdziwe :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mam być szczera, to - przeglądając zdjęcia użytkowników forum - większość Pań uznałam za atrakcyjne (poza nielicznymi wyjątkami, ale już palcami nie będę pokazywać, zresztą nikt z naszych czynnych dyskutantów), a Panowie jakoś mojego wzroku nie przyciągnęli.... i łapię się na tym bardzo często, właściwie zawsze. Często myślę: "o, fajna babka" - automatycznie, a o facetach nic. Może coś ze mną nie tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Często myślę: "o, fajna babka" - automatycznie, a o facetach nic. Może coś ze mną nie tak

ja mam podobnie

jak ide ulica badz jestem na uczelni to co trzecia kobieta wydaje sie byc w miare a co do facetow to nawet co dziesiaty sie nie lapie

Przy czym ja mam jeszcze z góry określony typ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę Państwa otrzymałam maila od iiwy :yeah: Myślałam, że nie dotrzyma słowa a jednak się myliłam. Dla mnie to też znaczy, że ma do mnie zaufanie i słusznie. Napiszę Wam tylko, że niezła kobitka i na pewno otrzymała by od Was drodzy panowie jakiś tytuł w konkursie :D

Dziękuje iiwaa za foto ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę Państwa otrzymałam maila od iiwy :yeah: Myślałam, że nie dotrzyma słowa a jednak się myliłam. Dla mnie to też znaczy, że ma do mnie zaufanie i słusznie. Napiszę Wam tylko, że niezła kobitka i na pewno otrzymała by od Was drodzy panowie jakiś tytuł w konkursie :D

Dziękuje iiwaa za foto ;)

Haha, dzięki :D

A miałam moment wahania, ale wysłałam ;)

Ja będę głosować na kobity :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Często myślę: "o, fajna babka" - automatycznie, a o facetach nic. Może coś ze mną nie tak

ja mam podobnie

jak ide ulica badz jestem na uczelni to co trzecia kobieta wydaje sie byc w miare a co do facetow to nawet co dziesiaty sie nie lapie

Przy czym ja mam jeszcze z góry określony typ :D

no z facetami to jest tak ze albo mi sie podoba albo nie :D

a kobieta moze mi sie podobac albo tylko troche albo bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi