Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wrony latają po moim niebie

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

Wrony latają po moim niebie a ja jestem w szpitalu

truja nie fenactilem w zastrzykach

pomocy

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten fenactil jest wyrzucany w aplikatorach aerodynamicznych z wiatrówek przez personel szpitala jak to robią weterynarze do nosorożców czy dzikich tygrysów w ogrodach zoologicznych.pielęgniarze celujący do ciebie z tych karabinków pneumatycznych ubrani są w białe narzutki ochronne i maski przeciwbiologiczne.ty przebywasz zapewne w sterylnej separatce z gładkimi ścianami białymi ścianami i sufitem,lustrem weneckim i odnosisz wrażenie jakbyś pływała w mleku.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz internet w szpitalu?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, trzymaj się :smile:

Fenactil już dawno wycofany z obrotu. Spokojnie ! Jutro będzie lepiej ;)

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dasz radę

wszyscy chcą być wolni

8c4ca6700e946.jpg

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w szpitalu niema dostępu do telefonu i bufetu a cóż dopiero internet.w szpitalu nie wolno ci opuścić łóżka bez zgody ordynatora.jak się nie zgodzi to leżysz plackiem całymi miesiącami,nie myjesz zębów,nie chodzisz do toalety,nie oglądasz telewizora,nic nie czytasz tylko patrzysz tępo w biały sufit a sen to coś najwspanialszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z mojego wielorakiego doświadczenia wynika

że lepiej jest dać wiarę w czyjeś słowa i się pomylić

niż nie dać wiary i kogoś tym bardzo skrzywdzić.

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozwalają ci mieć tu komórkę + ładowarkę? i w jakim mieście jest ten szpital?wiesz chociaż który to oddział?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, jak się teraz czujesz ? Martwię się o Ciebie :?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, jeszcze trochę, wytrzymasz ;* spokojnie, buziak

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wszystkie okna są okratowane?jeśli w oknach niema krat jest to oddział odwykowy albo dla nerwowo chorych.oddziały dla psychicznie chorych są okratowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oddziały dla psychicznie chorych są okratowane.

nie wszystkie! u mnie tylko na zamknietym byly okna w kraty czy tam kraty w oknach

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oddziały dla psychicznie chorych są okratowane.

nie wszystkie! u mnie tylko na zamknietym byly okna w kraty czy tam kraty w oknach

to jak to się dzieje że w moim rodzinnym mieście każdy oddział ma okna w płaskowniki?począwszy od zamkniętego skończywszy na odwykach i otwartym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie są kraty w oknach

tyłek mnie boli od zastrzyków !!!!

rany Boskie chce stad wyjść!!!!

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dowiedziałaś się że przebywasz tu z wyroku sądu?o niczym nie zostałas informowana?obudziłaś się na łóżku w szpitalu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi