Skocz do zawartości
Nerwica.com

Powiedz prawdę i tylko prawdę :)

Jurecki

Rekomendowane odpowiedzi

Teoretycznie tak. Taki znajomy który miał bzika na punkcie religii próbował przez telefon zrobić mi egzorcyzm. Wypędzić ze mnie szatana. Trochę mnie to bawi po latach, ale ogólnie mu się na pewno wtedy nie udało.

Czy byłeś kiedyś w sekcie? Albo znasz kogoś bliskiego kto był?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie boję się

gdybyś miał/a do wyboru jedną z tych dwóch ścieżek życiowych, to co byś wybrał/a?

1) spokojne małżeństwo, dom na przedmieściach, dziecko, pies, poznajesz wybuchową osobę w pracy, zaczyna ci mocno imponować, jednak okazuje się, że pracuje w kartelu i chce cię wciągnąć do swojego środowiska, na co się zgadzasz, zaczynasz przemycać drobne ilości narkotyków, po czym pewnego razu zostajesz złapany/a na lotnisku, wsadzają cię do więzienia na 3 lata, kolega z pracy znika, wracasz do małżeństwa i spokojnego życia

2) całe życie niepowodzeń, nudna praca, brak znajomych, brak miłości, w wieku 45 lat jedziesz gdzieś autem już zmęczony/a, nagle coś uderza, zatrzymujesz się i wysiadasz, okazuje się, że potrąciłeś/aś dziecko, uciekasz z miejsca zdarzenia i wracasz do swojego życia, nikt cię nie złapał na tym czynie, jednak wyrzuty sumienia powoli cię zabijają, a w nocy powracają koszmary

Edytowane przez little angel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi