Skocz do zawartości
Nerwica.com

Powiedz prawdę i tylko prawdę :)

Jurecki

Rekomendowane odpowiedzi

różni są ludzie więc niema reguły

a ty masz swój honor?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robotnica, ja tak samo ;) ( sorry za off-top )

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie żaden... ale jak już to bardziej krainę - Syberię, Kamczatkę, Jezioro Bajkał, wysychające Jezioro Aralskie, czyli jakby nie patrzeć dawne ZSRR :pirate:

... no, ale nie ciągnie mnie do podróży plus fobia i problem mam z głowy :bezradny:

Za to chciałabym odwiedzić wszystkie latarnie morskie na polskim wybrzeżu :105:

Kim chciałeś być jako dziecko?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam, że lubiłam bawić się w laboratorium... I obserwowałam dużo przyrody. Dzisiaj jest trochę inaczej ; p

Jaka jest Twoja ulbuiona gra komputerowa?

"Słowo trauma z greki oznacza ranę, a wie pan jak jest sen po niemiecku? Traum. Rany rodzą potwory"

was: robot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami myślę, że tak. Ale to tylko Ziemia i nasze zasady ludzkie. Niektórzy myślę, że tak. Ale nie podoba mi się nazwa 'kara śmierci'. Bo wtedy to nie o karę chyb chodzi.

A Ty jak uważasz?

"Słowo trauma z greki oznacza ranę, a wie pan jak jest sen po niemiecku? Traum. Rany rodzą potwory"

was: robot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hamburambi nie był taki zły

a ty wolisz dostać czape czy bez oddechu?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ruszam gówna bo będzie śmierdziało

co myślisz o każdym poranku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nigdzie nie ide.

jakie kwiatki rosną pod wodą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wycofać się

znasz dobrze tarnowskie góry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi