Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Gdańsk] Opuszczone miejsca

User357

Rekomendowane odpowiedzi

z F16

:lol::lol::lol:

A co z kotem ? Ja go jeszcze nie widziałam, a inni forumowicze tak :pirate: Dawaj tego kocura !

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do opuszczonych miejsc to jakiś czas temu natrafiłem jeszcze na taką stronę: http://intotheshadows.pl - jest coś na Pomorzu. Swoją drogą opuszczone obiekty to świetne miejsca na sesje zdjęciowe!

Opuszczone miejsca :: Prowadzę stronę o tematyce Urban Exploration poświęconą opuszczonym miejscom w Polsce oraz podróżom po Europie. Zapraszam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałam cały post, a nadal nie znalazłam większej informacji o takich miejscach w Trójmieście. :cry:

Pamiętam, że niedaleko Morskiej w Gdyni, za chłodniczakiem, były opuszczone koszary - nie wiem ile z nich zostało do dzisiaj...

Mój dzienniczek, gdzie spisuję mą depresję...

-> lostica.blogspot.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdź po prawej stron w Pomorskie - wyszukiwanie po nazwie miasta jakoś nie pokazuje wszystkich miejsc (a mogą Cię też interesować opuszczone miejsca z Gdyni czy Sopotu albo okolicy).

Opuszczone miejsca :: Prowadzę stronę o tematyce Urban Exploration poświęconą opuszczonym miejscom w Polsce oraz podróżom po Europie. Zapraszam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi