Skocz do zawartości
Nerwica.com

Bezradny Loopy ...

Loopy'7

Rekomendowane odpowiedzi

lucy,

to po cholerę by się tu logował, gdyby miał niechęć do kobiet :shock: ? I co w nim nieszczerego ? Chyba jest raczej naiwny do bólu ...

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale po cholerę ma udawać ???

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie wciąż udają, po co ? Nie mnie pytaj, ja jestem szczera do bólu i za to mnie właśnie nie lubią.

Poza tym Loopy pisal w innym wątku, że jest prawnikiem. Przeciez to niemożliwe aby jakakolwiek dorosla osoba tym bardziej prawnik od spraw karnych miał takie podejście do życia. To alogiczne, nonsens po prostu.

Hardcore w duszy w bani Meksyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie wciąż udają, po co ? Nie mnie pytaj, ja jestem szczera do bólu i za to mnie właśnie nie lubią.

Poza tym Loopy pisal w innym wątku, że jest prawnikiem. Przeciez to niemożliwe aby jakakolwiek dorosla osoba tym bardziej prawnik od spraw karnych miał takie podejście do życia. To alogiczne, nonsens po prostu.

No w to, że jest prawnikiem też bardzo wątpię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, wtrącę się, ale nadal myślę że to troll. Sorry, ale jak ktoś pracuje rzekomo w kandelarii prawniczej (tak to było? Już nie pamiętam) i ma 33 lata, to nie ma siły, abym uwierzyła, że jest taki naiwny. Więc troll, kłamca, albo osoba z poważnymi problemami.

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem szczera do bólu i za to mnie właśnie nie lubią.

Przeczytałam: "jestem szczera do bólu i za to mnie właśnie LUBIĄ" - i myślę - no i prawidłowo! Szczerość przede wszystkim! :)

Dziękuje Cognac :D

A ja lubie czytac Twoje posty, pozdro.

Hardcore w duszy w bani Meksyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi