Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

no cóż , jak byś im sie dołożył do "interesu" jakaś wanna stara albo 2 złote... kto wie heh

ta, zazwyczaj mam zbędną wannę w bagażniku :D

lepsza winna niż trup w bagażniku

A odnośnie Sikorki to w slangu młodzieżowym( nie wiem czy wszędzie) określenie młodej atrakcyjnej dziewczyny ;) pewnie nie przypadkowy taki nick

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trupa mam w piwnicy :P

A odnośnie Sikorki to w slangu młodzieżowym( nie wiem czy wszędzie) określenie młodej atrakcyjnej dziewczyny ;) pewnie nie przypadkowy taki nick

A to ciekawe bo nigdy tego nie słyszałem ,a mieszkami niedaleko siebie przecież.

Też nie slyszałem takiego określenia na ładna dziewczynę. Spotkałem się tylko z lachonem.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trupa mam w piwnicy :P

A to ciekawe bo nigdy tego nie słyszałem ,a mieszkami niedaleko siebie przecież.

w Anglii tak wielu młodych Polaków mówi na ładne dziewczyny takie do 20 lat góra.

-- 17 cze 2012, 12:29 --

kolesie pochodzący z okolic Szczecina tak mówili przynajmniej i później więcej osób tak zaczęło mówić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poznałem kiedyś osobiście v-ce miss polski i urodą nie powalała Ty na zdjęcia tych wyglądasz atrakcyjniej i naturalniej niz ona.

Ja znam miss Polski :roll: Nawet dość dobrze, bo chodziłyśmy do jednej klasy przez całe liceum :roll:

Napisz biografię miss Polski, ale taką realistic :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi