Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Angelo24, Masz kolejkę adoratorek , a taki stary koń jak ja , już się im znudził :P

Ps W końcu jesteś warszawiakiem , to te powodzenie nie może dziwić :mrgreen:

Zdarza mi się to po raz pierwszy w życiu :P I zupełnie nie wiem dlaczego, a na dodatek nie wiem jak się zachowywać :D Więc jestem sobą... :>

*Monika* :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Dobrze wiedzieć , że się jeszcze nie znudziłem :smile:

Może i nie , ale co warszawiak to przystojny :P

Angelo24, To dobrze , że jesteś sobą , ja jak dostawałem komplementy , to starałem się to wykorzystać i prosić o więcej :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Dobrze wiedzieć , że się jeszcze nie znudziłem :smile:

Może i nie , ale co warszawiak to przystojny :P

Angelo24, To dobrze , że jesteś sobą , ja jak dostawałem komplementy , to starałem się to wykorzystać i prosić o więcej :mrgreen:

Patrz a we mnie to jakoś tak nie chce działać, tj nie chce się ujawnić! :D Co nie oznacza że nie chcę ich więcej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Zobacz jak cię ładnie proszą , ja jak wrzucałem to było " eee mogłeś się ogolić" albo " dlaczego masz taki bałagan w pokoju ? " :P:mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Zobacz jak cię ładnie proszą , ja jak wrzucałem to było " eee mogłeś się ogolić" albo " dlaczego masz taki bałagan w pokoju ? " :P:mrgreen:

Na całe szczęście nie posiadam żadnego z ostatniego miesiąca :D Talibowie mogli by tylko dostać ataku zazdrości.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Kobiety o 20 lat starsze traktują nas bardziej jak dzieci ( przynajmniej mnie ) , założę się , że jakby mnie spotkały , to pogłaskały by mnie po głowie i lizaczka bym dostał :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Kobiety o 20 lat starsze traktują nas bardziej jak dzieci ( przynajmniej mnie ) , założę się , że jakby mnie spotkały , to pogłaskały by mnie po głowie i lizaczka bym dostał :mrgreen:

Nie ty jeden zapewne :P Ja także, tudzież mogło by dojść do użycia smoczka i innych tego typu akcesoriów! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, A na tym kartoflu , będzie wygrawerowany napis "Tomcio Nerwica " ? A lizaczka i tak dostane , najwyżej zacznę płakać i wymuszę :P

Angelo24, Spokojnie są i takie co nie traktują nas jak dzieci ;):P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi