Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Z glowa to on ma. Widac to przez cale 5 sezonow. Zeby z nauczyciela chemii i jednoczesnie kochajacego ojca, bedacego troche w stylu "cieplych kluch", stac sie zimnym tyranem, przestepca na skale miedzynarodowa, to trzeba miec cos ze lbem. Ale niewazne, wrocmy do tematu:

UnityMitford, nie wiem czemu, ale jakos mialem przeczucie, ze ladna z Ciebie dziewczyna jak zobaczylem po raz pierwszy Twoj post. I moje przeczucia dzis sie sprawdzily :D

-- 17 lis 2013, 22:23 --

UnityMitford, czemu mialbym sie frustrowac? To historia na cala ksiazke 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca,
Ładne wąsiki

To jest komplement o którym marzy chyba każda kobieta :lol:

To bardzo nietypowy komplement. Nie to, co oklepane "masz ladne oczy". Mysle, ze powinienem go stosowac. Po nim kazda rozchyli przede mna nogi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UnityMitford, Ave Cesar zdążyły moje obolałe oczy zdążyły zidentyfikować, na resztę brakło cierpliwości. Hmm, to Twoje życiowe motto? ;) I jak je czytasz, to robisz salut rzymski? :mrgreen:

Też uwielbiam starożytność, ale niekoniecznie łacińską.

Nefertari, a ja już myślałem po tych avatarach, że stale leci Ci krew z oczu albo głowy (jakbym był adminem tego burdelu na kółkach, to tak bym pewnie miał), a tu proszę, b. fajna dziewczyna. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UnityMitford, Ave Cesar zdążyły moje obolałe oczy zdążyły zidentyfikować, na resztę brakło cierpliwości. Hmm, to Twoje życiowe motto? ;) I jak je czytasz, to robisz salut rzymski? :mrgreen:

Też uwielbiam starożytność, ale niekoniecznie łacińską.

moje życiowe motto jest na drugiej ścianie

memento mori

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi