Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

Gość Angelika

Rekomendowane odpowiedzi

hooain, szprycowanie się nie dla gimbusów :P Jeżeli koniecznie chcesz spróbować opiatów, idź do apteki po dwie paczki "Antidolu15" (16 zł), zrób ekstrakcję "cold water" i objetościową i wypij uzyskany tymi sposobami czysty (ze śladowymi ilościami paracetamolu) roztwór kodeiny ;)

http://hyperreal.info/talk/kodeina-howto-dla-zielonych-temacie-t25952.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, też mi się coś o uszy obiło o tej wiekszej rozposzczalności paracetamolu (no ale do tych 2-3 gram dziennie w pełni bezpiecznie) - w zasadzie to ja już od dawien dawna na przepłuczkach makowych (PST) jadę, więc z Antkiem nie na bieząco :P Ale IMHO "Thiocdodin" to jeszcze większy syf :P Ten cały sulfogwajkol mnie zawsze wkurwiał - raz, że jebe po nim z ryja jeszcze kilka dni po, czuć chujowy posmak w ustach, to jeszcze bebechy ryje :P Także ja tam zawsze wolałem robić z Antka ekstrakcję, tak jak Pan Bóg przykazał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ad reszta, patrząc na ciebie i skutki, mam jednak wątpliwości kurva czy wykonywać akcje

Wiesz, ale to nie tak, że ja sobie ziszczyłem życie dragami. Rozkurwy psycho-somatyczno-neurologiczne, wypaczenia konstruktu osobowego postpowały jeszcza za czasów gdy w umiarkowanych ilościach pijałem alko i zażywałem od czasu do czasu nikotynę.

Determinizm neurobiologiczny ...

Staczam się od relatywnie niedawna, a takie rozkurwy psycho-somatyczno-neurologiczne nasilają się systematycznie od dobrych 7 lat, więc ... przyczyn zaistniałego stanu upatrywałbym gdzie indziej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, słuchaj nie interesowałam się jakoś szczególnie twoim życiorysem z uwzględnionym dokładnie każdym niejednokrotnym rozkurwem psycho-somatyczno-neurologicznym, więc każdy swój tekst opieram tylko na tym, co skrobiesz w moim kierunku i przez odpowiedzi tworze opinie. buk niech was ma w opiece jeśli to samo czynicie zwrotnie, w moim przypadku

spokojnie zatem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi