Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałam wieczorem leku zażyć i miałam straszne lęki przy zasypianiu :hide:

Teraz kawusia, kawusia, hajp :yeah: Załatwiłam dzienniczki praktyk, jedna ważna sprawa z głowy, teraz powinno być już z górki.

No dobrze, że jest ten cały Dzień Mężczyzny, mam fajny pretekst, żeby się z panem W. znowu podroczyć smsowo 8)

A dla Panów ze Spamowej...

petit+jean+bacon+roses+PP.png

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Ale czarno u mnie, chyba chluśnie, a ja bez parasola... Musiałam światło w pracy zapalić. A kysz pogodziszcze paskudne... Chcę już usiąść na kawce na zewnątrz na słoneczku, takie malutkie marzenie... :bezradny:

Znów mi wyżłopali całe mleko, więc piję herbatkę, tym razem imbirową.

Mam luźny dzień w pracy, dziś się akurat cieszę, ale jak to w czwartek, cieszę się wszystkim. ;)

Mała słodkość dla naszych Panów z okazji ich święta! :D

Wszystkiego najlepszego!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, Nawet nie wiedziałam, że takie święto jest, Plateczkowa mi uświadomiła. 8) Ale każdy powód jest dobry do porozpieszczania... :D

Wyskoczyłam po mleko, nie dam rady dziś bez kawy... Nabyłam też bagietkę czosnkową i jogurt do picia. Pożeram i biję się w pierś, taki niezdrowy lunch... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Już mnie brzuch boli od takiej rozpusty... Ale byłam taka głodna, a już chyba lepiej bagietka czosnkowa od drożdżówki... :? Po co sobie zrobić jedzonko do pracy, c'nie? ;)

platek rozy,****** U mnie chociaż jeszcze nie leje, ale i tak paskudnie. No i strasznie zimno... Jak poszłam z psem rano nad morze, to od razu zeszłam z powrotem do parku, bo smagało lodowate wietrzysko. A specjalnie wcześniej wyszłam, żeby sobie przyjemność zafundować i porządną dawkę ruchu. A tu koopa.

Pogoda na szczęście kiedyś się zmieni (chyba ;) ), choć wystawia naszą cierpliwość na próbę. Tulam !

Marcin2013, :papa:

Carica Milica, Co tam u Ciebie Kochana, gotowa na kąpiel? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim! :papa:

U mnie też leje od samego rana, okropna, wstrętna pogoda.

Wzięłam Ketonal, bo i łeb i plecy bolą. Łeb trochę puścił, a na plecach dalej worek cementu noszę.

kosmostrada, też się dzisiaj porozpieszczałam w pracy, zjadłam dwa prince polo XXL... a co!

Ty miałaś bardziej zdrowe rozpieszczenie.

platek rozy, chyba mamy podobną pogodę (do doopy) ból głowy i "zdechłość" - oby w domu było lepiej! Już niedługo.

Panowie- Wam się też życzonka należą! Najlepszego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi