Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Auman, :( to nie dobrze,że cały czas to samo :(

Moja terapeutka powiedziała dzisiaj, że pogadam z moją psychiatrą, żeby mi przepisała coś na uspokojenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, a tak sobie,wysłałam 3 cv i mam nadzieję szybko znaleźć pracę :roll: jestem nerwowa dzisiaj,chyba też przez tą rozmowę o pracę bez sensowną..No i mam tam małe zmartwienie na głowie finansowe,mam nadzieję,że się to wszystko jakoś ułoży :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, Mówię,jak się nie poukłada to zwariuje całkiem i zamkną mnie gdzieś w psychiatryku na amen.Kasy ciągle brakuje,wiesz jak to jest,dopiero po wypłatach i alimentach a tu już problem z pieniędzmi,słabo się robi,nie da rady wyjść z depresji przy takich stresach,dlatego muszę znaleźć jakąś pracę bo oszaleję do końca i leki mi nie pomogą.Źle się czuję bo jestem ciągle w stresie i zaczyna mi się znowu w tej głowie przewracać wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, :papa:

amelia83, ahh, mam nadzieję :***

leży mi kosmiczny rachunek za prąd w domu jeszcze za okres zimowy (ogrzewanie elektryczne) jeszcze niezapłacony, prawie miesiąc po terminie, muszę coś z tym zrobić nie wiem co pożyczki nie weźmiemy bo mamy już 2 na głowie :roll: porażka, będę musiała pożyczyć od rodziny, nie wiem, pojebane to wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi