Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę dostać po łapach? Serio, bo pić mi się zachciało.

To cały rząd gwoździ do twojej trumny i zagrzebania żywcem. Los gorszy od śmierci, jak się wybudzisz po wielu latach ciągu alkoholowego, bo ktoś będzie chciał tobie pomóc i Cię ocuci, to będziesz go potem błagał o śmierć i odzyskanie straconych lat, a problemy i tak zostaną, ten ból to jeszcze nic, alkohol Cię złamie... widziałem i słyszałem, taką scenę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To cały rząd gwoździ do twojej trumny i zagrzebania żywcem. Los gorszy od śmierci, jak się wybudzisz po wielu latach ciągu alkoholowego, bo ktoś będzie chciał tobie pomóc i Cię ocuci, to będziesz go potem błagał o śmierć i odzyskanie straconych lat, a problemy i tak zostaną, ten ból to jeszcze nic, alkohol Cię złamie... widziałem i słyszałem, taką scenę....

Po półtora roku ciągu się wybudziłem i nie widzi mi się kontynuacja. Dlatego zmywam się żeby zająć czymś myśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po półtora roku ciągu się wybudziłem i nie widzi mi się kontynuacja. Dlatego zmywam się żeby zająć czymś myśli.

Walcz, tylko jedno słowo, walcz, bo nie ma innej drogi, chyba można wygrać, co nie? Świat jest przecież zmienny, albo tak przynajmniej się mówi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie cały dzień mdli po tej głupiej furaginie i średnio ona pomaga :why:

W możliwych skutkach ubocznych niestety to jest wymienione... Ale tak w ogóle nie pomaga?

no już teraz to sobie wkręcam wszystkie uboczne z ulotki, uszkodzenia nerwów obwodowych i jakichśtam jeszcze.

nie biorę tego jutro już i żałuję że zaczęłam brać

zaczynam walić ziółka od jutra, bez kitu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no już teraz to sobie wkręcam wszystkie uboczne z ulotki, uszkodzenia nerwów obwodowych i jakichśtam jeszcze.

nie biorę tego jutro już i żałuję że zaczęłam brać

zaczynam walić ziółka od jutra, bez kitu.

Nie no, wszystkich to nie ma co sobie wkręcać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Widzę wczoraj były nocne Polaków rozmowy... Mam nadzieję, że dziś macie lepszy dzionek.

Ja dziś pospałam, hurra, ale obudziłam się z bólem głowy, co by nie było tak pięknie.

Monsz wyszedł rano z psem, więc posnułam się z kawką w łapie. Jakoś się nie mogę rozruszać...

Co tu porobić? Jestem zamulona, ale nie dusi mnie lęk, więc może się zmobilizuję do jakiś działań. Na pewno zakupki, bo dziś planuję tortille z kurakiem i warzywami, trzeba składniki kupić.

A wypiję jeszcze jedną kawę, bo takie lurki sobie serwuję, jak szaleć to szaleć... ;)

Miłego dnia Wam życzę!

Sigrun, HoyaBella, Heloł Dziewczęta! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi