Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, stary, to jest forum psychologiczne, a zespół jelita drażliwego, to jest problem z pogranicza psychologii i trawienia, więc ja muszę pisać, bo to ważne.

kosmostrada, w zeszłym roku zrobiłam 1 semestr podstawowego irlandzkiego, tak że pozwolili mi w tym roku przyjść na zaawansowaną grupę, bo to mój jedyny wolny dzień.

acherontia-styx, chodźmy wszystkie do sephory :great: Może w sobotę po zajęciach, bo mam szkołę blisko Galerii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Kurczę dla mnie to wyprawa do sephory, muszę podjechac do galerii. No ale cóż, piątek to mój dzień wyzwań... A wyzwanie docelowo przyjemne. Przynajmniej wyjdę z niego pachnąca. :mrgreen:

Czyli ciąg dalszy irlandzkiego, już myślałam, że wybrałaś coś nowego.

Kupiłam sobie dziś pastylki emskie na ten mój kaszel, o fuuuuj... Właśnie wyplułam. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, sprawdz sobie , moze Ci przypadna do gustu :)

Ja juz wlosy wymyte , walki grube zalozylam takie na rzepy na te konce , moze sie ladnie uloza?

A jutro ide za farba dalej , zajrze do hebe jakie tam maja promocje.

Znajac zycie to o 3 obudzi mnie pakiet somatykow zwiazanych z ubikacja :roll::roll::roll:

I dalej nie wiem w czym isc odziana , za to przygotowalam sobie marchewkowe fryteczki do przegryzania i twarozek wiejski do zabrania ze soba na sniadanie , mam tez banana i wode. I ciekawe czy z tego cokolwiek zjem :D

Spijcie dobrze i prosze o kciukasy na jutro :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie że kurs tańca :D Też chciałem iść, ale z moim barkiem nie da rady... :/

W irlandzkim nie ruszasz barkiem w ogóle 8)

cyklopka, Napisane było ssac... :bezradny:

Lepiej rozpuść, pół szklanki wody na płukanie gardła, a trochę więcej, jeśli do picia, taką mocną mineralną odtworzyć.

Pokobrzyło ich, suchą sól do twarzy każą pacjentowi wkładać. :hide:

twarozek wiejski do zabrania ze soba na sniadanie

O, rety. Następna :lol:

Idę szukać węgla w apteczce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak jak cyklopka pisze . rozpusc w wodzie i ja pilam albo plukalam . jak sie rozpusci to ma taki troche slonawy smak da sie to wypic :)

cyklopka, a bo takim twarozkiem to sobie pojem a ma niewiele kalorii i to dobre bialko :D

Do pracy bede nosila lunchboxa :mrgreen::mrgreen: z jakimis cudami typu nalesniki razowe czy salatki z kurakiem :D

ide juz naprawde :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się po prostu zastanawiam, co ludzie w tym widzą, bo dla mnie to ani specjalnie poręczne ani apetyczne :bezradny:

kosmostrada, jest się tym farmaceutę 8)

Ej, kolega wrzucił fotki z wakacji, ma dziewczynę, a włosy niedomyte jak zawsze. Widzicie? Niektórzy się nie przejmują.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi