Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, jest takie powiedzenie w języku francuskim " l' esprit d'escalier". W wolnym tłumaczeniu -syndrom schodów. Kiedy cięta riposta, odpowiedź przychodzi nam do głowy po fakcie ( "na schodach" ). No więc pocieszę Cię, też ten syndrom mam. :D

Coś takiego było chyba w "Amelii", że marzyła, żeby czasem w codziennych sytuacjach pojawiał się sufler ;)

Ciekawe co na to Sergjei Nikałajewicz Schodow...

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, cyklopka, właśnie tez o tym pomyślałam i nawet znalazłam:

https://youtu.be/Z_kQmWi6SO8?t=1h5m21s

Mój ulubiony film ^^

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, je też chciałbym nie należeć do narzekających... xD Ale nie bardzo mi się to udaje... ;) Może z czasem :) Zawsze możemy się lepiej poznać, z czasem :D

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech kwadrat z s -~ mi nie wyszedł k~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedałam kilka książek, jeden pacjent nie poinformował, że już wysłał przelew i wybraną kwotę wysyłki w poniedziałek, przelew odkopałam w piątek, mogłam wysłać dopiero w poniedziałek po pracy. Od wczoraj jestem zasypywana kulturalnymi mailami typu GDZIE KSIĄŻKA! !!! Powiedział by debil o wpłacie, to bym nie musiała szukać i wysłała przed weekendem. Nie wiem, po co książka komuś, kto nie umie pisać pełnymi zdaniami ani stosować form osobowych.

A po tym wszystkim mi się wyświetliło "transakcja pomyślna" :bezradny:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:**********

Wstalam i jestem jakas nietomna i slaba. Wylekniona tez jestem.

Staram sie zjesc sucharki i pije gorzka herbate , zaraz wezme leki.Poki co bylam raz w toalecie ale nie woda ze mnie leciala wiec moze juz sie naprawiam? :) Dumam tak dumam i wydumalam ze chyba mialam to po winogronach bo jadlam w poniedzialek winogronka i zjadlam ich sporo. Strasznie byly slodkie a ja takie uwielbiam.

Przy okazji mam juz nerwowe przed jutrem.

Dzis chce podejsc do Lidla butki obejrzec.

I sie bojam bo wczoraj w Biedrze bylo niefajnie.

Zosia_89, :******** Zosienko jak ten zbojnicki placek wyszedl?

Milego dnia dla WAS!!!!!!!!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, o moze sobie zrobie jak sie lepiej poczuje taki odchudzony placek po zbojnicku :105::105: w sumie to dawno , dawno nie jadlam.

A po buciki i tak wyjde tylko znow musze sie kopnac na wyjsciu . To sie nigdy nie skonczy , zawsze bede wracala do punktu wyjscia , no moze nie do calkowitego ale jednak.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam miauczeniem

z widocznymi w pyszczku kłami

złowrogim buczeniem

zębami i pazurami i wulgaryzmami cenzurowanymi wężami

~~~~~~~~~~~~~~~mać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:twisted::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam , po butkach ani sladu :why::why::why: i bede chodzlila w kaloszach :bezradny: bo na drozsze mnie nie stac a w galerii musze za takie dac ze 130....Zostaly dwie pary tych na szpilkach i wyogladalam je to wykonczone ladnie i mialy fajne podeszwy, nie takie cieniuskie .Wzielam tylko leginsy czarne z przeszyciami na kolanach , zmierzylam wlasnie i sa fajne , musialam wziac m bo s juz nie bylo a z innych jak przymierzylam do siebie to byly za krotkie , m na moje dlugasne nogi jest akuratna.

Ale butkow mi zal :why::why::why::why::why::why:

Kupilam sobie jeszcze filety z kuraka i je dzis ugotuje, bom slaba jak nie wiem po tym glodowaniu.

Ferdynand k, JERZY62, filip133, czesc chlopaki :papa::papa: :*******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bestia się budzi, ale nie pozwolę jej zawładnąć mną :twisted:

Kiedy będzie trzeba zwiążę Bestię :twisted::mrgreen:

no co ty nie powiesz? :twisted::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam , po butkach ani sladu :why::why::why: i bede chodzlila w kaloszach :bezradny: bo na drozsze mnie nie stac a w galerii musze za takie dac ze 130....Zostaly dwie pary tych na szpilkach i wyogladalam je to wykonczone ladnie i mialy fajne podeszwy, nie takie cieniuskie .Wzielam tylko leginsy czarne z przeszyciami na kolanach , zmierzylam wlasnie i sa fajne , musialam wziac m bo s juz nie bylo a z innych jak przymierzylam do siebie to byly za krotkie , m na moje dlugasne nogi jest akuratna.

Ale butkow mi zal :why::why::why::why::why::why:

Kupilam sobie jeszcze filety z kuraka i je dzis ugotuje, bom slaba jak nie wiem po tym glodowaniu.

Ferdynand k, JERZY62, filip133, czesc chlopaki :papa::papa: :*******

Paltek co z tą operacją?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, jutro dzwonie do lekarza ktorego mam z polecnia bo oficjalny termin mam na 9 listopada do szpitala a ja chce toz alatwic szybciej i w jeden dzien.

Jutro rusza moja machina ze stazem i warsztatami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi