Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

JERZY1962, o, jest poranna karteczka! :smile:

xxdaisyxx, oj czemu chcesz z terapii zrezygnowac?

Co za dzień dzisiaj! Noc przespana więc wstałam pełna dobrej energii, pozazdrościłam platkowi i też kupiłam sobie tunikę, a co... No ale przecież pięknie nie może byc tak do końca, więc na spacerze psa użądliła osa. Cała akcja żeby go pędem dostarczyc do weterynarza, bo jest alergikiem. Nerwy, nerwy... No ale zastrzyk podany, biedak kuleje, noga spuchnięta ( w łapę go skubana użarła), ale nie puchnie po całości, więc chyba będzie ok. Mam go obserwowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :papa:

kosmostrada, przenosze się z terapii poznawczo-behawioralnej na psychodynamiczną :bezradny:. Już mam umówioną wizytę... Boje się, bo to facet a ja ze względu na swoją nerwice nie mogę iść do faceta!!!! :why:. Ale muszę, jest z polecenia jako specjalista z 20letnim stażem. Ale nie moja wina, że u mnie w mieście nie ma wykwalifikowanych babeczek :hide:.

amelia83, u nas szyje szkoła, z logiem, niestety musiałam się wykosztować 130 zł! Mają takie wymogi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, kosmostrada, no drogo, drogo :(. Dziewczyny pytały, czy mogą we własnym zakresie załatwić fartuszki. Ale niestety opiekun mówił, że szkoła jest najlepsza w województwie i muszą mieć wszyscy takie same żeby przystąpić do egzaminu. Czyli jednym słowem - żeby się pokazać :/. No ale już posłuży mam nadzieje, że na dłuuuugie lata hehe :mrgreen:.

Mam nadzieje... Jestem teraz po ponad 10 wizytach u swojej terapeutki i nic z tamtąd nie wynosze. Tylko zostawiam kase na darmo. Dlatego spróbuje w innym nurcie, choć będzie ciężko zmierzyć się z mężczyzną :twisted:. Ale chociaż nie będzie mi współczuł jak ta babeczka, że jej tak przykro jak na mnie patrzy ech.

Jakie plany na dziś :P ?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi