Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No ciasto jest si, słodkie, maślane z kwaskowym posmakiem od rabarbaru. na weekend zrobię ze śliwkami.

Ferdynand k, kotostrada :mrgreen: podoba mi się!

Maggda92, dzięki, jutro polecę do rossmana.

Doberman, cze

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, no nie umiem niestety :bezradny: umiem bizu klecic o! :D

xxdaisyxx, Hey :*********** jak terapia?

-- 16 wrz 2014, 20:03 --

Maggda92, zaraz ide wlasnie po herbatke i czytac , namietnie czytam ostatnio :105::105:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, znaczy sie wscieklizna na forum panuje? :shock: kurde to ja lecem po topor i sie bedziem bronic , lby ucinac :D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, tak zamiast dola ---ksiazka , ale cos sie wciagnelam ostatnio i tak jedna za druga ksiazki leca ;)

-- 16 wrz 2014, 20:06 --

Ferdynand k, poza tym Ciebie napadaja bo Ty jestes Szkodnik ! :D a le mnie w sumie tez nie lubia w pewnych kregach :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek przecież mózg twój produkuje masowo nerwicowe bzdury

więc czemu nie ? grę horror ? w końcu to najgorszy horror

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, To dobrze, uzależnienie od książek to jedno z najlepszych uzależnień :great:

Nie bój się, wiesz, że Cię nie pogryzę... Tak ewentualnie chapsnę delikatnie... nawet nie poczujesz... błagam oszczędź mojego łba durnego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, moge zagadki produkowac do projektow typu escape ;) o. Tylko ze moje lęki sa irracjonalne czasami takie ze sama sie dziwie czemu wlasciwie ja sie tego boje :hide: to innych ludzi w grze by to moglo nie przerazic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, ahahahahahahahahahahahaha nie moge !!!!!! :mrgreen::D:D:D:D:D az sie oplulam ze smiechu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :***. A po terapii hm...ciężko. Wiem, że ciężki pacjent ze mnie :). Psycholog próbuje wpłynąć na moją postawe, ale mówi że ciągle w kółko się kręcimy. Ja wiem, że moja postawa, rygorystyczne nastawienie, durne zasady i myśli doprowadziły mnie do tego stanu. Ale mimo to i tak mówie, że mi z tym dobrze, że takie działania przyjmuje a nie inne :?. Nie chce się zmienić, a z drugiej strony wiem, że jak nie spróbuje to się nie uwolnie od dawnej JA :?. Będzie ciężko :D. Jak to określiła terapeutka u mnie jest białe, albo czarne nic pomiędzy, żadnych kolorów i szarości.. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, :D:D ale ja myslalam ze to jacys obcy nas napadac beda ze wdscieklizna :D Ciebie nie bede traktowala toporem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, :D:D ale ja myslalam ze to jacys obcy nas napadac beda ze wdscieklizna :D Ciebie nie bede traktowala toporem :D

masz

xxdaisyxx tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ufff dziękuje Ci :uklon:

Ferdynand k, No ba nie masz szans :mrgreen: proponuje wstawić to zdjęcie jako avek i na samą myśl jak ktoś będzie chciał Cię zaatakować- nie odważy się :mrgreen:

kosmostrada, jak się chce to się można do wszystkiego przyczepić... :zonk:

xxdaisyxx, hej, przepraszam, przegapiłam Twoją obecność- mój błąd :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a nie lubia , kilka osob ale wiesz juz teraz to sie tym absolutnie nie przejmuje , zreszta nie kazdy mnie lubic musi. :mrgreen:

Ferdynand k, :shock: jaki sprzecior :mrgreen::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi