Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Maggda92, o to wlasnie musze nabyc , z jakiej firmy kupowalas?

-- 16 wrz 2014, 19:44 --

Ferdynand k, paltek bez maltek :D ahahahahahaha

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, kochana wibo, takie beżowe opakowanie, bibułki matujące z takim jakimś tam różowym napisem po lewej stronie, wynalazłam je bodajże koło lakierów do paznokci i takich tam pierdółek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, w killing floor grałem aż mi konto zaj.......li złodzieje chyba Niemiec jakiś :evil:

a od nowa zainstalować na nowym kompie płyty nie mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, platek, ty zobacz, ja intuicyjnie na to wpadłam. Ale na terapię i tak pójdę, tylko inne wydatki muszą mi się skończyc. Liczę, że w listopadzie się uda.

Maggda92, ty pamiętasz w jakim dziale te bibułki były, bo mam wrażenie, że w moim rossmanie ich nie widziałam.

Idę próbowac ciasto...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, to zerkne jutro jak bede w rossku :)

hihi no sooo bez majtek bo w pizamce siedze :D:D to pasuje do opisu.

Ferdynand k, a to nie znam tej gry ...

Niemcy Ci zajumali konto powoadasz? :D:D:shock:

-- 16 wrz 2014, 19:50 --

kosmostrada, Kochana terapia ogromnie duzo mi daje. W dodatku bardzo lubie moja T i ja tam z checia jezdze :) Wracam jakas podbudowana i duzo sie ucze . Sporo juz wypracowalam:)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kochanie u mnie jest w tych takich pierdółkach gdzie są lakiery do paznokci, tusze do rzęs itd z tych tańszych firm, nie tych mega drogich... o ile dobrze pamiętam koło tego były też naklejki na paznokcie, takie wiesz ala lakiery tylko naklejane

platek rozy, dobre są, myślałam, że będzie dziadostwo wiesz ale rzeczywiście ładnie ściąga bo się nie świecę :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, palatku tak

cs-a orginalnego też nie zainstaluję bo klucz produktu szukam

sas też bo to stara gra i 8 nie poznaje tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, tak w szafie wibo to znajde juz dziekuje :*************** :uklon::uklon::uklon:

-- 16 wrz 2014, 19:52 --

Ferdynand k, ja to lubilam takie gry jak Icewindale :105::105::105: namietnie gralam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, a to cos Ci sie popieprzylo w tym kompie , przeinstaluj dziada :mhm:

-- 16 wrz 2014, 19:54 --

Maggda92, eee ja juz stara baba jestem :why::why::why: to sie moge odmlodzic :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, pffff... stara baba.... stara to Ty będziesz po 80tce :P jeszcze spokojnie :D

Podoba mi się Twój podpis, szczególnie druga część "Produkuje bzdury na skalę masową" to tak jak mój :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, bo to prawda ze taki producent bzdur moj mozg jest , bzdur i lękow. :x

A stara bo jak pomysle ze juz pewnie pol zycia mam za soba to mnie od razu lęki chwytaja :silence::silence::silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, na pewno mam blizej do grobu jak dalej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi