Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, Kurcze ja wczoraj widzialem się ze znajomym jak byłem na tej pizzty i herbacie no i kolega z którym się spotkalem był zaziemony. Myslalem ze cos podlapie od niego, dzisiaj rano obudzulem sie z katarem i lekkim bólem gardła, ale okazało się że mi wsztko przeszło jak napilem się

kawy. Na szczescie nie mam przeziebienia.

-- 16 lut 2014, 23:53 --

Marcin2013, widze, ze preferujesz domowe sposoby :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, z którym odcinkiem masz problemy? najlepiej ćwiczenia skonsultować z jakims specjalistą. mojej mamie nie chcieli zrobić prześwietlenia na nfz, tylko dali broszure z ćwiczeniami, my zrobiliśmy to przeswietlenie prywatnie i okazało sie ze polowy tych cwiczen mama nie moze wykonywać, polska opieka zdrowotna ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon powiem Ci,że z lędźwiowym,piersiowym i szyjnym :( w nocy mi ręce drętwieją jak w górze mam,ale tylko kciuk i wskazujący palec drętwieje...kąpiel na krótko pomaga...chyba jakieś leki przeciwzapalne by się przydały....kiedyś brałam tabletki diclac,ale masakrycznie mnie brzuch po nich bolał...

-- 17 lut 2014, 08:13 --

ale za to kości nie bolały :)

-- 17 lut 2014, 08:16 --

a wiesz co kiedyś dostałam na bóle kręgosłupa od lekarza rodzinnego ? relanium,ale nigdy nie wzięłam....wzięłam raz jak nerwica mnie dopadła i nic mnie nie bolało...wszystko się rozluźniło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz neon na terapii poznałam kobietkę i to już w zaawansowanym wieku,która chodziła na jogę prozdrowotną i mówi,że bardzo jej na kręgosłup pomogła...swoją drogą ostatnio ta kobieta była z kwiatami u psycholog, do której chodzę i zakończyła terapię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, czyli uzdrowienie możliwe jest na wszystkich płaszczyznach naszego życia ;-) joga jest dobra na kręgosdłup, ale w trakcie wykonywania ćwiczeń należy wysłuchiwać sygnałów płynących z ciała, żeby nie przedobrzyć. ja słyszałem że kłopoty z kręgosłupem mogą być przyczną nerwicy i zaburzen umysłowych :D

a gdzie Ty mieszkasz? jak w Warszawie, to tam są świetne ośrodki ze spejalistami w dziedzinie jogi :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, :************* :mrgreen::mrgreen::mrgreen: miauuu kiss kiss

gosiulek, :************ Kochana mnie pomagaga te plastry rozgrzewajace , naklejam na noc , i masci w dzien przeciwbolowe.,oraz cwiczenia sa w necie jak znajde stronke to Ci podelse http://www.milmed.ovh.org/kr_piersiowy.htm tu masz na piersiowy.

Enii :***************

a ja wstalam z migrena bo dostalam @ wrrr i zas mam lęki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi