Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcosm, oststnio miałam latem od czerwca do sierpnia :bezradny:

-- 24 sty 2014, 18:56 --

neon, nie sprawdzałam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, przywitałam sie ogólnie ze zwszystkimi

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, to może oglądnę ;) Jak jest coś ciekawego to nie pogardzę, ale zapalonym pasjonatą tego sportu nie jestem ;) A Ty lubisz boks? :D

amelia83, to ja też nie rozumiem, ale lepiej o tym nie rozmyślać tylko żyć każdym dniem :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, No to z ciekawości możesz zrobić dochodzenie, możesz ciekawych rzeczy się dowiedzieć o zależnosci Twojego samopoczucia od faz księżyca.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, Ja oglądam tylko dobre walki, ogólnie nie jestem pasjonatą boksu, ani innego mordobicia. Szpilka to młody polski pretendent, natomiast Jennings ,to już solidna marka, dlatego jestem ciekawy czy nasz młody walczak sobie poradzi :)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, co lubię to Khalidova pooglądać, mam do kolesia szacunek :) A boks to zależy kto walczy, jak walka nie będzie późno to włączę. Ale minus taki, że TV nie posiadam bo nie lubię, więc na kompie będę musiał luknąć.

-- 24 sty 2014, 19:06 --

:mrgreen::mrgreen: pozytywny z Ciebie ziomek

Bo moje życie to jeden wielki żart więc pozostało mi się tylko śmiać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, starm się własnie życ dniem dzisijeszym ;)neon, nie znam sie na tym

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro robie placek z wisniami i migdałami http://www.mojewypieki.com/przepis/placek-z-wisniami-i-migdalami

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Net mi pojechał..

PJT, Cześć.

Marcosm, No Khalidov spoko ziom. Ta walka Szpilki będzie W USA, około 1,30 w nocy czasu polskiego, więc tylko dla zatwardziałych fanów boksu.

comatom, Pownieneś w reklamie pracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, adres do wysyłki kawałka ciasta podam Ci na PW :D

-- 24 sty 2014, 19:22 --

neon, jak Ty będziesz w tym czasie siedział na forum to postaram dotrzymać Ci towarzystwa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, dobra spoko kawałek się pewnie zachowa jakis ale ostatnio jak piekę ciacho to kilku godzin nie wytrzymuje takie dobre lubie piec ciacha :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi