Skocz do zawartości
Nerwica.com

Good Morning Vietnam!

2MinutesToMidnight

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie na tym forum. Znalazłam je dzisiaj i od razu postanowiłam się zarejestrować.

Studiuję psychologię, ale nie jest to główny powód, dla którego tu jestem - na pewno przyprowadził mnie on tutaj, jednakże psychologii też nie studiuję bez powodu.

Nie mam stwierdzonej żadnej choroby, nie byłam nigdy u psychologa (chociaż parę razy było mi to, powiedzmy, sugerowane przez bliskie osoby). Czytając jednak tematy na tym forum widzę, że w wielu sytuacjach nie jestem sama. Chociaż u mnie chyba najbardziej męczące jest nagromadzenie pewnych wydarzeń, sytuacji i problemów w dość krótkim przedziale czasowym. Efektem jest to, że nie jestem w stanie zawsze ogarnąć tego, co się we mnie dzieje, bez rozmowy nie jestem w stanie poukładać moich miliona myśli na minutę w jakies konkretne zdania, a nie tylko urywki emocji, które przytłączają, gdy nie znajdą ujścia.

Nie wiem czy powitalny temat to dobre miejsce na uzewnętrznianie się, więc skończę na tym ogólnikach i wyrażę nadzieję, iż zatrzymam się tu na dłużej :)

"All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see

Dust in the wind, all we are is dust in the wind "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz, to jest jedna z moich pasji, najlepszy środek uspokajający i cudownie inteligentne stworzenia, które rozumieją więcej, niż się ludziom wydaje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brrr, Powietrzny Kowal miał takiego samego kota w avatarze ale z zielonymi ślepiami.

Tak czy siak witaj na forum. :P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko na plus dla Twojej jakości życia :)

Próbuję się tutaj powoli odnaleźć, ale tyle tematów, tyle pomysłów i chęci, ale brakuje mi jeszcze troszkę odwagi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi