Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Enii, a co uzywasz za perfum? :roll:

kasiątko, ja tez cosik dolek zlapalam teraz i mam dziwne napiecie :(

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ale jak Ci to pomaga to czemu nie brac? nie bardzo rozumiem :(

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, obecnie na zmiane echo davidoffa, Avril L. black rose i Naomi Campell a w domu psikam co chwile mgielką benettona fiolek

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, to ja teraz rihannke polubilam taka fleur i czasami jeszcze Bossa Niut boski jest tylko cholernie cieply i mocny

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Hania ale chyba nie sugerujesz że ja robie doświadczenia na Tobie ??? Ja sam to bralem i zjadlem 100g tego, a to w ogole ma 50letnia historie uzywania

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, a Ty bierzesz ten Phenibut ??

Ja sie zastanawialam, ale troche poczytalam fora i podobo mozna to brac tylko bardzo dorazne (raz w tygodniu), szybko tolerancja sie zwieksza i strasznie uzaleznia a potem przy nie-braniu daje mocne objawy :( wiec juz sama nie wiem... Chyba tego wiesiołka jednak kupie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, hehe

Ja to zaraz Pęti wywalę na dwór. 11 godz. a ona jeszcze nie była. Fraszka to wychodzi po południu bo musi się babcia wyspać, ale Pęti młoda. Przecież nie jest tak zimno :roll: Przepraszam,znów piszę o psiakach :oops: ale jak na ludziach się zawiodę to one są moim światem. Zignorujcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, nie wiem czy to po tym bo po 1 razie akurat cizko stwerdzic po czym to bolal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, e dlaczego? ja kocham zwierzaczki;)))) i tez mialam dwa psy kiedys a ostatnio 6 lat swiniaka morskiego:) ktorego uwielbialam:)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, ja dostalam i calkiem fajna ta rihanka :) a Boss Nuit przepiekny mowie Ci :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.