Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na zapoznawczym napisalam gdzie mieszkam....

Chyba do siebie mamy zaufanie...

nie mam do siebie zaufania. juz pare razy sie zawiodlam

Edytowane przez tosia_j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, no ja to sie zdziwilam nawet, ze podajesz adres :P

Bo zobacz, gdyby ktos tam poczekal pod blokiem, ogarnał dokladnie mieszkanie - na forum moze zobaczyc kiedy idziesz na korki, kiedy na wyklady itp.

A wiecie ile osob moze czytac to wszystko? Miliony!!! :D Nie no, ale mysle, ze sporo czyta (nie udzielajac sie w ogole a nawet nie rejestrujac na forum)

-- 29 lis 2013, 18:05 --

hania33, moze gdzie mieszkasz, to nie. Chociaz zazwyczaj jak ktos przez pare lat ma FB, jest oznaczany na roznych zdjeciach z imprez itp. To po paru latach masz dokladny przekroj, gdzie kto wyjezdzal, masz rozne zdjecia, miejsca pracy, szkoly itp. Jeszcze niektorzy dokladnie opisuja co robia danego dnia, gdzie sie wybieraja - istna kopalnia wiedzy :)

Ja musze troche porzadek u siebie zrobic wlasnie, bo to za daleko juz zaszlo... :roll:

-- 29 lis 2013, 18:07 --

a tak w ogole ostatnio krązył taki filmik, gdzie facet sprawdzal ludzi na FB a potem znajdował ich gdzies na ulicy, podchodzil i mowil - Czesc.. co slychac, jak tam Twoj pies Burek? jak tam w pracy, czy z Piotrem wszystko ok? itd. Takie pytania o szczegoly z ich zycia (o ktorych sie dowiedzial z fejsa), i ludzie byli w niezlym szoku, jak obcy facet nagle o takie rzeczy wypytywal jakby znal ich 100 lat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.