Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

ENi nawet wyrwalem wlosy z miedzy brwi :P spoko bedzie.

-- 10 sty 2014, 17:46 --

zgadza sie 500 pytań, ale jednoznacznego wyniku nie było, poprostu babka mówiła na spontanie jak interpertuje wyniki, a była w tym dobra, do niej bym chodził na terapie, ale coz do psycholog kliniczny

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, :mrgreen:

Ja mam złe skojarzenia z psychoogiem klinicznym, własnie ona postawła mojemu synowi złą diagnozę i zamiast do przodu to zaczął sie cofac.

-- 10 sty 2014, 17:48 --

kasiątko, zobacz na FB

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ona mnie spytała czy mam swoj 'mechanizm' w głowie do rozwiazywania problemów itp np pyta sie co robie jak problem mnie przerasta, to ja ze wbijam chorągiewke ona ze to spoko i wielu ludzi tak robi, duzo zemy rozmawiali o moim mechnizmie

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa: wrocilam , kupilam sobie plyn do plukania zloty eden i frytasy oraz zgrzewe wody.Lekow nie mialam ale znow mam ta dziwna zlosc ... :shock:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, a co masz do psychologów. ja bardziej "cenię" psychologów, od psychiatrów co w tej grupie sporo leserów i rutyniarzy.

ja majac zajebistego psychiatre, dra nauk medycznych ucznia bilikiwicza ktory publikuje badania http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=jacek+turczynski

(tzn np bada nowe leki o ktorych jeszcze forum nie slyszalo) nie mam powodow zeby nie szanowac psychiatrow, a psycholodzy po magisterce, tego jest od groma. ta ze szpitala zamknietego byla super ale juz z otwartego miernota

edycja to moj post nr 4444

Edytowane przez Gość

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, :*** buziam

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychologów co miałam doświadczenie to co najmniej połowa przypadła mi do gustu. Miałam styczność po kilak sesji bądź kilkanaście z około 8-10, więc trochę jest. Jestem zdania, że psychiatrę dobrego znaleźć to skarb, a psychologów to sporo się znajdzie z którymi można pracowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, dzis sie chcialam juz zabijac :mhm: ale poszlam jak codzien :) do sklepow

PJT, jasne dzwon :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, :oops: ale nie mam wyjscia , wstalam chociaz juz mialam nie wstawac i nawt sie umalowalam i zrobilam wlosy a pozniej poszlam znow jak codzien , chociaz musialam przystawac co pare kroczkow bo mnie tak dusilo.

-- 10 sty 2014, 18:17 --

nerwosol-men, 14 stycznia , i chyba zmienie lek na sertraline .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, boje sie jak nie wiem w sklepach ale nie uciekam , robie zakupy cale , wszytsko co mam kupic kupuje , bo kto mi kupi? ale w glowie umieram wtedy i slabo mi sie robi i trzese sie i dusze ... czasami mam tego dosc. Musi cos w koncu zadzialac na mnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejjjoooooooo :D

ja juz po pracy , pije kawe amaretto i czekam na pizze < M mama robi> a potem bede robic ciasto marchewkowe

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.