Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nazywam się niewarto, pogadamy w przyszłym tygodniu :*

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mam wyższego ale nie narzekam ani na brak zajęcia i szczęśliwa jestem :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, ja zle sie czułam od czerwca do sierpnia rzuciłam wszystko 3 miesiące wyjete z życiorysu ....to minie....ja wyszłam spod pryszica, od razu lepiej :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, będzie dobrze zobaczysz

ja boje sie, że dostanę depresjii w lutym bo tak przypada co pół roku nie nakręcam się i staram sie o tym nie mysleć ale wiesz ostatnie lata tak mam :(

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leszy, Oj Lesza Lesza Ty komendiancie, rozbaw nazywam się niewarto.

Rozbawienie na siłę nic nie da, najlepsza w takich chwilach jest cielesna obecność- zająć czymś tę osobę, nawet na siłę. Wierzę, że ten najgorszy okres u koleżanki minie. Nic przecież nie jest wieczne. :smile:

ja boje sie, że dostanę depresjii w lutym bo tak przypada co pół roku

Połowa lutego/marzec - istna gehenna, ale damy radę. Wszyscy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, ja mam bez powodu nawet i przeciez biore leki systematycznie ale moze mnie ominie ale bym sie cieszyła bo chcę isc do szkoły w lutym ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, mam tak od 2- 3 lat :( co pół roku około 2 nawe 3 miesiące deprechy i potem super, kolorowo, pieknie :D pół roku i potem znów :bezradny:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, no zobacz ilu masz fajnych osób na forum one chcą się z tobą spotykać i nigdy nie mów o sobie że jesteś beznadziejna , bo nie jesteś i tyle i kropka , ja cenie wrażliwość u ludzi bardzo i myślę że większość z nas tak ma

wlasnie kiedy spotkanie naszego trio ?

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, :D

-- 02 sty 2014, 19:27 --

neon, kiedys chodziłam do takiej psychiatry cio mi własnie mówiła o zwiazku z fazami księżyca ale nie wiem nie znam sie na tym nazywam się niewarto, tez mam nadzieję :*

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, jak chodziłam prywatnie to mogła gadac i gadac i jak kumpele potrafiłam siedziec 2 godziny nawet w niedziele i kiedyś sprzątałam u rodziców tej doktor przed świętami bo to staruszkowie ale bardzo sympatycznie i ta lekarka pomogła mi załatwic kurs za darmo masażu i była u mnie w domu tez znali sie z moimi rodzicami :smile:

-- 02 sty 2014, 19:38 --

teraz chodzę na nfz ale mam taka świetną doktor jest również psychoterapeutą a pracuje w nfz tylko raz w tyg 5 godz a tak to prywatnie

jak nawet nie jestem zarejestrowana to przyjmie doradzi w każdej sprawie interesuje sie pacjentem, podchodzi indywidualnie , ze ma sie wrazenie ze jestes jedeynym pacjentem

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.