Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

khaleesi, no nie wygladam zle:) a kolnierz mam z racji tego ze mam szyjny ciachniety i kolnierz ratowal mnie w najciezszych momentach ;)

-- 28 gru 2013, 20:39 --

PJT, bo ja jestem gadula wszechczasow i przy mnie nie da sie nie gadac :roll: dlatego Ty tez zaczoles :P

-- 28 gru 2013, 20:40 --

nerwa, serio na poczatku ja milion slow a Pawel "No" tylko mowil 8) a teraz gada jak najety prawda?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak fajnie dzisiaj było i znowu przyszedł wieczór,leżeliśmy z mężem oglądając film i raptem bum :twisted: lęk powrócił tak po prostu tak jak wraca się po pracy do domu-jak by mieszkał sobie w moim żołądku i dzwonił do mojego serducha z komunikatem ,,urządzamy imprezkę-wpadaj,, I znowu jestem rozbita,słucham radosnych odgłosów z drugiego pokoju jak mąż bawi się z dziećmi-śmieją się,śpiewają i wiem,że powinnam być tam z nimi a nie mam siły na to :cry: Coraz częściej dopada mnie uczucie,że jestem beznadziejną matka i żoną,że powinnam panowac nad wszystkim bo kiedyś tak było,kiedyś panowałam nad wszystkim a teraz nie jestem w stanie ogarnąć nawet połowy.Cały dzień miałam uczucie,że mój lęk walczy ze mną gdzies tam w środku,że nie może przebić sie przez barierę leków,że uda mi sie hama zdusić w zarodku a tu soprajs-kolega powrócił :twisted: Cholera kiedy to się skończy i znów będzie dobrze????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, o sorry nie wiedziałam, że masz tak wypaliłam :P:oops:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samotna w tłumie, witaj:) niestety kazdy z nas tutaj sie z tym zmaga, leczysz sie?

-- 28 gru 2013, 20:42 --

khaleesi, nie szkodzi cos Ty ;) ja sie nie gniewam o takie rzeczy kobieto ! :P

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, serio na poczatku ja milion slow a Pawel "No" tylko mowil 8) a teraz gada jak najety prawda?

Skrajny introwertyk ze mnie, ale byłaś znakomitym terepeutą ;)

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, no nie wygladam zle:) a kolnierz mam z racji tego ze mam szyjny ciachniety i kolnierz ratowal mnie w najciezszych momentach ;)

-- 28 gru 2013, 20:39 --

PJT, bo ja jestem gadula wszechczasow i przy mnie nie da sie nie gadac :roll: dlatego Ty tez zaczoles :P

a?

Ja się bardzo ciesze z tego powodu :*** :great:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, nie mam loginu a sama nie umiem założyć. Czekam na ta osobę. Ale jak Ty gaduła to ja sie chyba ewakuuje bo się boje. :P

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slam, a Ty nie mysl o ataku bo go wywolasz :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płateczku

Akatyzja jest związana z zaburzeniami w przewodnictwie serotoninergicznym, dopaminergicznym, cholinergicznym- konkretnie skoro najwięcej przypadków akatyzji jest po neuroleptykach i rzadko po SSRI to akatyzja jest związana ze zbytnim podniesieniem serotoniny, obniżeniem dopaminy i działaniem antycholinergicznym. Moklobemid nie ma działania antycholinergicznego, nie obniża dopaminy(podnosi ją), podnosi serotoninę- myślę, że nie powinien powodować akatyzji ale niektórzy ludzie doświadczają na nim czegoś na wzór akatyzji czy nadmiernego pobudzenia psychoruchowego.

tak jak mówiłem pobudzenie psychoruchowe ! dokłądnie ta sama diagnoza

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ja mam to pobudzenie wlasnie ktorego nie cierpie bo ono mi psuje spotkania z ludzmi, wierce sie i krece zawsze :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ale ja to mam od lutego :why:

-- 28 gru 2013, 20:48 --

Enii, szkoda ze tak daleko mieszkasz ode mnie :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodziłybyśmy razem po woski :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi siostra Mprzywiozła mcdonalda a ja sie odchudzam i zjadłam :hide:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.